Folii pentru acoperiș Fakro
31 Jul

Folii pentru acoperiș Fakro

Times Read: 711


 Folosirea foliei bariera de vapori Fakro in combinatie cu termoizolatia si folia permeabila la vapori este solutia profesionista care asigura un climat sanatos in mansarda.


Folia Termofol 90 este aplicabila pe partea interioara a peretilor sau tavanelor cladirilor si la mansardari. Prin folosirea ei se reduce riscul de patrundere a umiditatii in termoizolatie, ajutand la buna functionare a foliei anticondens de pe partea exterioara acesteia.

 

Gratie stratului de aluminiu de pe suprafata sa, reflecta caldura imbunatatind astfel termoizolarea mansardei si reducand costurile energetice. Folia are structura intarita cu o plasa din polietilena ceea ce ii confera rezistenta ridicata la rupere.

Pentru a asigura efectul de reflexie a caldurii se va lasa o fanta de 2 cm intre gips carton si folia reflectorizanta.


                                     

Foliile din gama Eurotop se caracterizeaza prin permeabilitate ridicata la vapori si in acelasi timp, prin etanseitate ridicata la infiltratiile de apa. Etanseitatea ridicata la infiltratii de apa protejeaza structura acoperisului impotriva: infiltratiilor accidentale si apei de condens precipitatiilor directionate de vant.

 

Datorita permeabilitatii ridicate la vapori se pot monta in contact cu astereala sau, daca astereala lipseste, in contact direct cu termoizolatia. Eliminand necesitatea celei de-a doua fante de ventilatie (sub folie), termoizolatia poate fi mai groasa, ceea ce inseamna in final economie mai mare de energie.


                                            

Write Comment

Livrare rapida
max 48 ore produse stoc

Deschiderea coletului
la livrare

Transport gratuit peste 180 Lei
6000 de localitati

Coletul este asigurat,
livrare cu garantie

CATEGORII RECOMANDATE