Extensie pt tocul ferestrelor Fakro XRD 60X60cm

pret cu TVA inclus.
  • 690 LEI

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Transport Gratuit la comenzi de peste 130 lei in 6000 de localitati din toata tara, detalii livrare.
Comanda telefonic: 0744665605; 0740546675 L-V 8:00-17:00

Fără TVA: 690 LEI

Disponibilitate: Precomanda

Producători Fakro

Cod produs: Extensie pt tocul ferestrelor Fakro XRD 60X60cm


 Construcția extensiei Fakro XRD permite montajul suprapus a maxim 2 extensii, pentru a obține o bază mai înaltă pentru fereastră. Elementul extins, așa-numita „aripioară”, permite conectarea bazei cu hidroizolația acoperișului.

- Extensia tocului XRD oferă stabilitate și rigiditate mai mari bazei de sub fereastră, comparativ cu extensia XRD standard, crescând confortul utilizării. XRD permite utilizarea a 3 extensii sub o singură fereastră.

- Profilele extensiilor XRD sunt fabricate din materiale reciclabile (de culoare gri) și sunt eco-friendly. Interiorul profilelor extensiei XRD este umplut cu material termoizolator (polistiren) iar cel al extensiei XRD  este umplut cu cuburi din lemn impregnat. Cuburile sunt potrivite ca mărime cu camerele profilelor extensiei și măresc rigiditatea acesteia.

- Dimensiunile sunt cele standard ale ferestrelor pentru acoperiș terasă, dar este posibilă fabricarea extensiilor tocului și în dimensiuni care să corespundă ferestrelor non-standard tip F, fabricate la comandă.

Opinii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!