Fereastră electrica acoperis terasa Fakro DEG P2

pret cu TVA inclus.
  • de la 4.090,00 LEI

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Transport Gratuit la comenzi de peste 130 lei in 6000 de localitati din toata tara, detalii livrare.
Comanda telefonic: 0744665605; 0740546675 L-V 8:30-17:00
Beneficiezi de -3% discount la platile efectuate cu cardul sau transfer bancar.

Fără TVA: de la 4.090,00 LEI

Disponibilitate: Precomanda

Producători Fakro

Cod produs: Fakro DEG P2

 Structura ferestrelor electrice pentru acoperis tip terasa, Fakro DEG, este asemănătoare celor de tip C. În partea de sus, fereastra este acoperită cu un modul suplimentar, alcătuit din sticlă securizată cu grosimea de 4 mm sau 6 mm, în funcție de dimensiunea ferestrei, și din profile speciale de aluminiu vopsit negru. Modulul din sticlă este premontat din fabrică, reducând astfel semnificativ timpul necesar montajului acestor ferestre.

- Construcția ferestrelor asigură o izolare termică foarte bună, datorită profilelor PVC multicamerale umplute cu material izolator. Coeficientul de transfer termic pentru întreaga fereastră este Uf=0.92 W/m2K, cu 35% mai bun decât soluțiile altor producători.

- Formele special proiectate ale profilelor ferestrelor pentru acoperişuri terasă oferă o suprafaţă vitrată cu până la 16% mai mare, comparativ cu cea a ferestrelor similare fabricate de alţi producători.

- Sunt echipate cu geam antiefracție P2, cu sticlă interioară laminată clasa P2A, care oferă siguranță în utilizare. Opțional, sunt disponibile cu geam P4, laminat anti-efracție clasa P4A.

- Pe lângă dimensiunile standard, ferestrele tip G pot fi fabricate în orice altă dimensiune cuprinsă între 60x60 și 120x220cm.

Acest lucru permite înlocuirea ferestrelor existente, de multe ori în dimensiunui non-standard, ce nu mai îndeplinesc cerințele actuale privind izolarea termică.

- Ferestrele pot fi montate pe extensii ale tocului XRD sau XRD/W de 15 cm (de exemplu, pentru montaj în acoperișuri verzi).

- Unghiul de instalare: între 2 și 15 grade.

- Designul ferestrelor permite dotarea acestora cu accesorii interioare.Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie