Fereastra evacuare fum acoperis terasa Fakro DSC-C2 P2

pret cu TVA inclus.
  • de la 10.010,00 LEI

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Transport Gratuit la comenzi de peste 130 lei in 6000 de localitati din toata tara, detalii livrare.
Comanda telefonic: 0744665605; 0740546675 L-V 8:30-17:00
Beneficiezi de -3% discount la platile efectuate cu cardul sau transfer bancar.

Fără TVA: de la 10.010,00 LEI

Disponibilitate: Precomanda

Producători Fakro

Cod produs: Fakro DSC-C2 P2

 Ferestra de evacuare a fumului pentru acoperis tip terasa Fakro DSC este destinată utilizării în clădirile rezidențiale și locuințelor permanente. Fereastra Fakro DSC are rolul de a elimina fumul si gazele in timpul unui incendiu.

 Această fereastră de acoperiș plat este echipată cu geam dublu care are sticlă interioară laminată incadrandu-se la clasa P2A anti-trafic.

 Domul exterior este fabricat din policarbonat durabil. Materialele speciale de pe suprafața interioară și exterioară a suprafeței cupola protejează împotriva radiațiilor UV.

 Coeficientul de transmitanta  a căldurii pentru întreaga fereastră este U-Valoare 1.0W / m²K (valoare U de sticlă 1.1W / m²K). Evaluare acustică a ferestrei este de 35Db (-1.3).

 Ferestra DSC este construita din profile PVC cu mai multe camere. Cadrul este montat pe o bază suplimentară XRD care constituie o parte integrantă a ferestrei.

 Înălțimea totală a bazei (XRD + cadru) este de 30 cm. Diferența principală dintre modelele noi de ferestrele de ventilare a fumului și ferestrele standard cu acoperiș plat este sistemul de deschidere a foarfecelor care permite ridicarea canelurii paralele cu baza la o înălțime de 50 cm.

 Finisajul intern este RAL9010 White PVC. Elementele mecanismului de ridicare a canatului sunt invizibile odată ce fereastra este închisă.

 În plus față de funcția de ventilație a fumului și de izolare termică ridicată și de performanță mecanică tipică pentru ferestrele standard cu acoperiș plat, ferestrele DSC permit ventilarea camerei (cu ajutorul unității de ventilație a fumului = LP 1 Comutator achiziționat separat).

 Ferestrele DSC îndeplinesc cerințele standardului EN 12101-2 privind ventilația fumului din interiorul clădirii. Poate fi folosit pe acoperișuri cu smoală între 0-15 °.

Pachetul include și următoarele:

- 1 x unitate de control RZN4404K. 1 x buton de alarmă / pauză de sticlă RT45 și 1 x senzor de fum OSD 23.

 -ventilator de evacuare fum și căldură natural echipat cu 2 servomotoare, tip DSC-C2 P2 are unitatea de geam 4H-Tg14Ar-33.2T.
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie