Ferestre de evacuare a fumului Fakro FSP P1
03 Aug

Ferestre de evacuare a fumului Fakro FSP P1

Times Read: 543

 Ferestrele de evacuare a fumului Fakro FSP P1 sunt parte a sistemului de ventilatie gravitationala a fumului si gazelor de ardere in caz de incendiu, fumul fiind principalul factor de deces in cazul incendiilor. Un mare avantaj al ferestrelor de evacuare a fumului este faptul ca ele permit ventilarea zilnica si luminarea incaperilor. Fiecare fereastra este echipata cu doua motoare electrice (24V) care deschid cerceveaua in urma unui semnal primit de la unitatea centrala de comanda.

Cerceveaua are si rol de protectie impotriva vantului atunci cand este deschisa.

- Disponibile in versiunea standard cu geam unicameral P1.

- Fabricate din lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat in vid.

- Montajul se face pe acoperisuri cu panta intre 20° si 60° cu rame speciale E_S. Se monteaza astfel incat marginea superioara a ferestrei deschise sa fie sub nivelul coamei.

Ferestrele FSP satisfac cerintele standardelor europene in domeniu (EN 12101-2).

Related products

Fereastra mansarda de evacuare a fumului Fakro FSR P1
4.705 LEI

Fereastra de evacuare a fumului Fakro FSR pentru evacuarea fumului este dotată cu geam P1 cu alcătuirea: 4H-14St-33.2, clasa P2A;• Are articulare mediană și nu este dotată cu clapetă de aerare;• Poate fi montată la oricare dintre cele trei niveluri de încastrare (J, V, N);• Motorul special poate roti cerceveaua până la un unghi de 90 grade față de tocul ferestrei;• Montajul se face utilizând ramele de etanșare Fakro pentru ferestre cu articulare mediană;• Fereastra FSR este echipată cu motor poziționat în partea inferioară, soluție care conduce la obținerea unei suprafețe de ventilare corespunzătoare...

Adaugă în Coş

Write Comment

Livrare rapida
max 48 ore produse stoc

Deschiderea coletului
la livrare

Transport gratuit peste 180 Lei
6000 de localitati

Coletul este asigurat,
livrare cu garantie

CATEGORII RECOMANDATE