Lasa soarele sa patrunda in casa ta printr-o  fereastra Fakro.
15 Jan

Lasa soarele sa patrunda in casa ta printr-o fereastra Fakro.

Times Read: 297

Bucura-te de a trai la mansarda si alege ferestrele de mansarda Fakro care sunt proiectate pentru casa dumneavoastra de vis. Pe langa lumina naturala si aerul proaspat din mansarda care  va vor spori starea de bine,bilantul energetic corespunzator insemna costuri de incalzire reduse, iar solutiile in materie de securitate inseamna o siguranta sporita pentru dumneavoastra.

Cu ferestrele de mansarda Fakro se redefineste nostalgia podurilor si se redeschid spre viitor si spre lumina. Indiferent de designul lor, aceste ferestre isi gasesc cuib oriunde. Diversitatea mare  de modele permite alegerea corecta a ferestrei in functie de tipul si caracterul camerei sau nevoile de siguranta.

Ferestrele pot fi combinate in grupuri pentru a forma suprafete vitrate uriase.

De peste 25 de ani sunt selectate cele mai bune materii prime si cele  mai noi tehnologii astfel ca asteptarile clientilor din intrega lume sa fie indeplinite.

Care sunt caracteristicile  unice ale ferestrelor de mansarda Fakro?

    Izolatie termica (consum mai mic de energie pentru casa ta)

    Structura eficienta energetic

Designul special al ferestrelor FTT U8 Thermo cu coeficient Uw=0,58W/m2K face ca acestea sa fie cele mai eficiente energetic ferestre de mansarda de pe piete cu un singur pachet de geam termoizolant. Acest design permite ca in timpul iernii caldura sa fie acumulata si mentinuta in interiorul incaperii.

Dotarea ferestrelor cu clapeta de aerareautomata V40P ofera cantitatea optima de aer proaspat in mansarda si protejaza impotriva racirii incaperii.Designul ferestrelor de mansarda Fakro permite mari economii de caldura in  timpul iernii,ceea ce duce la reducerea cheltuielilor de incalzire.

    Mai multa lumina naturala

Designul ferestrelor de mansarda Fakro asigura o mai buna luminare a incaperii.

Designul profilelor tocului si batantului,precum si mascarea canalului de ventilatie in structura tocului,permit  patrunderea unei cantitati mai mari de lumina in orice incapere.

    Bilant energetic sustenabil

Ferestrele de mansarda  nu inseamna numai lumina,ci si acumularea caldurii in timpul iernii si mentinerea acesteia in interiorul incaperii.

Suprafata vitrala mare a ferestrelor de mansarda Fakro asigura si un plus de caldura provenita de la razele solare.

Designul adecvat al acestor ferestre de mansarda asigura un bilant energetic sustenabil,reprezentat de diferenta dintre aportul solar si pierderile de caldura.

Siguranta (confortul sporit de a locui in siguranta)

    Sistemul topSafe de consolidare a structurii si feroneriei ferestrelor

Acest sistem sporeste semnificativ gradul de protectie impotriva efractiei si protejaza impotriva caderii accidentale in  timpul lucrarilor efectuate la acoperis. Principalele caracteristici ale acestui sistem topSafe sunt: sistemul inovator de  fixare a balamalelor special profilate,miezul metalic care intareste contraplaca si ranfortul partii interioare a cercevelei ( sub maner).

    Clasa III de siguranta

Geamul securizat si sistemul topSafe au ca rezultat final acordarea clasei de siguranata minim III conform EN 13049 pentru intregul produs,inclusiv pentru geam. Fakro este prima companie care a introdus pe piata o oferta completa de  ferestre de mansarda  care au clasa de siguranta minim III,stabilind un nou standard in domeniul ferestrelor de  mansarda.

    Protectie impotriva efractiei

Fereastra de mansarda FTP-V P2 Secure satisface clasa 2 de antiefractie RN 2N conform EN1627.Utilizare acestei ferestre contibuie semnificativ la gradul de siguranta a cladirii.

Functionalitate (usurinta ta in folosirea ferestrelor de mansarda)

    Pozitionarea manerului in partea de jos

Permite operarea usoara a ferstrelor montate corect,conform DIN 5034-1*care recomanda o inaltime minima de 220 cm deasupre podelei pentru marginea superioara a sticlei.Manerul pozitionat in partea de jos este mereu la indemana.Montajul la inaltime mai mare asigura si persoanelor inalte un acces confortabil pana la marginea ferestrelor deschise.

    Clapeta de aerare V40P cu reglare automata.

La functionalitatea ridicata a ferestrelor Fakro contribuie si aceasta clapeta de aerare,prin care cantitatea optima  de aer proaspat creaza un microclimat sanatosin incapere ,evitand pierderile de caldura.Etanseizarea la apa este asigurata chiar si in caz de vant puternic.Protejeaza impotriva prafului si insectelor din exterior.

    Etanseitate ridicata

Echiparea cu o garnitura suplimentara si sistemul de autoreglare a batantului imbunatatesc semnificativ etanseitetea ferestrelor.Acest sistem inovator simplifica montajul,asigura pozitionarea corecta a batantului in toc si functionarea corespunzatoare a garniturilor de cauciuc in timpul inchiderilor si deschiderilor repetate.

Write Comment

Livrare rapida
max 48 ore produse stoc

Retur premium
pana la 14 zile

Transport gratuit peste 130 Lei
6000 de localitati

Produse cu garantie
pana la 25 ani

CATEGORII RECOMANDATE