Articole si Studii de caz produse Deposib

Fakro - Ferestre incredibile la preturi incredibile

20% reducere din pretul de lista la Ferestrele de mansarda Fakro

Sarbatorim 8 ani de activitate pe piata de eCommerce din Romania

Deposib Expert sarbatoreste 8 ani de activitate pe piata de eCommerce din Romania.

Promotie Velux - Rulou exterior parasolar MHL - "Odată ce ai văzut, este tot ceea ce ți-ai putea dori!"

Clienții care cumpără în perioada 15 octombrie – 30 noiembrie 2022 ferestre de mansardă din gama Standard Plus sau Standard cu rame de etanșare individuale cu kit de izolare termică inclus, sau pentru soluții VELUX în combinație vor primi ruloul exterior parasolar MHL la un preț incredibil.

Promotie Fakro - Ferestrele de mansarda si rulourile FAKRO – Suflete pereche

Oferim un discount de 50% la rulourile interioare ARF 052 si 055 cu operare manuala, la achizitionarea unei ferestre de mansarda FTP-V U4 sau PTP-V U4.

Promotie Roto - Rulou interior gratuit ZRS

Promotie Roto: Rulou interior gratuit la achizitionarea unei ferestre Roto R49

Promotie Roto - Rulou exterior ZAR gratuit la achizitionarea ferestrelor Roto Designo R49

Promotie Roto - Rulou exterior ZAR gratuit la achizitionarea ferestrelor Roto Designo R49

Campanie promotionala Velux „Adaugă confort mansardei tale!”

Campanie promotionala Velux „Adaugă confort mansardei tale!”

Sărbătorim 7 ani de activitate cu 7 % reducere la toate produsele

Sărbătorim 7 ani de activitate cu 7 % reducere la toate produsele

BLACK FRIDAY DEPOSIB 5% EXTRA REDUCERE LA PLATILE ELECTRONICE

In perioada 12.11.2021 - 30.11.2021 la platile electronice integrale efectuate cu cardul pe site, cu lick de plata sau prin virament bancar, beneficiezi de extra reducerea de 5%

Campania promoțională Velux „Alege-ți ce rulouri dorești și bani înapoi primești!”

Campanie promoționala Velux : la achiziționarea a două: rulouri DKL, plase de muște ZIL sau rulouri parasolare MHL primești cadou bani inapoi;

Campania “O umbrelă colosală, pentru o vară tropicală!”

Promotie Fakro fereastra + rama + rulou exterior

Velux - Inbunatatire calitate produse

Velux - inabunatateste calitatea produselor sale

Promotie Fakro Marele Max

Promotie ferestre Fakro preSelect Max reducere de 250 Lei - valabila in perioada 01.07.2021 - 31.07.2021

,,IA-TI CADOUL DE LA FAKRO"

Promotie rulou interior Fakro, primesti un rulou ARS I 002 la achizitionarea unui pachet de produse Fakro in perioada 01.05-15.06.2021

Roletele exterioare VELUX îți aduc confortul casei!

Promotie rolete exterioare Velux, primesti 150 sau 200 Lei banii innapoi in perioada 01-31 Martie 2021.

Parasolar Promo la 5 Lei

Cumpără, in perioada 15 Octombrie - 30 Noiembrie 2020, o fereastra de mansarda VELUX cu geam din 3 foi de sticla, impreuna cu rama de etansare si kit-ul de izolare (EDW / EDS 2000), și primești ruloul exterior parasolar VELUX MHL la 5 lei*!

Promotie Velux "Te racoresti si bani primesti!"

Răcoarea este o senzație pe care o căutăm cu toții pe timpul verii. Găsim răcoare într-o cupă de înghețată, într-un pahar cu apă rece, într-o bălăceală la piscină sau într-o ploaie de vară. Deși aceste activități sunt extrem de plăcute, și nu ar trebui să renunțăm la ele, răcoarea obținută astfel este temporară, nu-i așa?

Campanie Velux "Ne mutam la mansarda" iunie-iulie 2020

Cumpără, in perioada 8 Iunie - 10 Iulie 2020, o fereastra de mansarda VELUX cu geam din 3 foi de sticla, impreuna cu rama de etansare si kit-ul de izolare (EDW / EDS 2000), și primești ruloul exterior parasolar VELUX MHL la 5 lei*!

Un nou model de scara de lemn de la Fakro- LWL Extra.

Scara LWL Extra ,alcatuita din 3 parti pliabile ,este dotata ,pentru mai multa siguranta si confort sporit ,cu 2 manere de sprijin si mecanism telescopic ,care ajuta la plierea si deplierea scarii.Aceasta constructie elimina necesitatea unui mecanism de blocare.

Accesorii pentru ferestrele de mansarda.

Accesoriile pentru ferestrele de mansarda imbina functinalitatea cu aspectul estetic.Ele controleaza cantitatea de lumina care patrunde in interior ,vara reduc fluxul de caldura excesiva si consumul de energie.Gama larga de tipuri ,modele si culori ofera posibilitatea armonizarii cu designul oricarui interior si crearii atmosferei dorite la mansarda.

Scari cu rezistenta la foc.

Daca doriti o scara confectionata din lemn atunci trebuie sa alegeti LWF 45 Antifoc care combina confortul si siguranta in utilizare cu nivelul inalt al rezistentei la incendiu.Aceasta scara previne timp de 45 de minute raspandirea fumului si focului la etajul superior

Lasa soarele sa patrunda in casa ta printr-o fereastra Fakro.

Bucura-te de a trai la mansarda si alege ferestrele de mansarda Fakro care sunt proiectate pentru casa dumneavoastra de vis. Pe langa lumina naturala si aerul proaspat din mansarda care va vor spori starea de bine

Cum sa alegi o scara de acces la pod Fakro

Iti doresti o scara din lemn ce asigura o izolatie perfecta,cu structura complexa ? Alege LWT Passive House  ,o scara conceputa pentru a raspunde standardelor de constructie pentru case pasive.Scara este echipata cu un kit de etansare ce asigura o izolatie perfecta,fara punti termice,fapt confirmat de institutii acreditate.

Cum se alege o fereastra de mansarda Dakea?

Fereastra de mansarda Ultima echipata cu Comfort Glass pastreaza casa calda iarna si previne supraincalzirea vara. Pentru a creste siguranta noi folosim o sticla exterioara de 6mm, mai groasa decat standardul, care ofera protectie sporita in cazul loviturilor puternice si sticla interioara laminata.

Alege o fereastra de mansarda Fakro

Ferestrele de mansarda sunt solutia optima folosita in constructiile moderne. Ferestrele de mansarda lumineaza interiorul incaperii, ofera panorama si asigura aerisirea mansardei. In functie de tipul de tipul de spatiu si de cerintele clientului, poate fi aleasa fereastra de mansarda potrivita pentru orice incapere.

Alege o fereastra de mansarda Velux in 5 pasi

Acest ghid te poate ajuta sa iti alegi fereastra de mansarda tinand cont de dimensiune, model, tip de operare, rama de etansare si accesorii.

Tratare lemn acoperiș biserica Breb

Biserica de lemn din Breb a fost construită în anul 1642, figurand pe lista monumentelor istorice, parte a Parimoniului Național românesc. Edificiul este folosit ca lăcaș de închinăciune de către comunitatea română unită din Breb.

Tratament acoperis biserica de secol XIII

Interventie de urgenta la una dintre cele mai vechi biserici din România. Lăcaşul de cult, din localitatea Strei, a fost ridicat cu mai bine de 700 de ani.

Lucrări de referinţă Bochemit

Deposib este importator oficial al produselor pentru tratarea lemnului Bochemit. In randurile de mai jos vom prezenta cateva lucrari de referinta la care s-au folosit produsele Bochemit.

Ferestrele cu rezistență sporită la efracție

Printre locurile de intrare preferate de răufăcători se numără şi ferestrele. Există măsuri care cresc protecţia împotiva intruşilor. Ferestrele Fakro antefractie vă oferă multiple posibilităţi de a bloca accesul răufăcătorilor.

Tratare lemn casuță de vacanță

In cazul de fata, al tratarii lemnului utilizat la constructia unei casute de vacanta din zona Sibiului s-au folosit doua solutii Bochemit, fiecare urmarind un scop precis in cadrul actiunii de protejare si decorare a lemnului. Bochemit Opti F transparent si baitul Bochemit Estetik Castan .

Curatare lemn innegrit manastirea Bobota

Bochemit Antimucegai este un preparat lichid care asigură îndepărtarea mucegaiului. Solutia are acţiune eficace antibacteriană și dezinfectantă, cu efect vizibil imediat.

Deposib, susținătorul unei cauze speciale alături de Prințul Charles

Produsele Bochemit sunt importate de catre Deposib, din Cehia, fac parte dintre produsele Bochemie, companie cu peste 400 de angajați și cu o vechime în domeniul său de activitate de peste 100 de ani.

Tipuri de clapete de aerare

Având în vedere etanşeitatea tâmplăriei utilizate, în construcţiile moderne pot apărea probleme de ventilaţie necorespunzătoare care, la rândul lor, pot provoca formarea condensului în cameră. În scopul reducerii acestui fenomen, ferestrele de mansardă FAKRO sunt dotate cu diferite tipuri de clapete de aerare.

Tipuri de profile geamuri Fakro

Ferestrele de mansardă Fakro sunt fabricate din materii prime de cea mai bună calitate și utilizând cele mai noi tehnologii pentru a le asigura durabilitatea, funcționalitatea, siguranța și parametrii excelenți de izolare termică.

Ferestrele tip balcon

Ferestrele tip balcon Fakro FGH-V sunt un concept nou de fereastra in doua canaturi suprapuse, cu dimensiuni generoase care, prin simpla deschidere, se transforma dintr-o fereastra banala de mansarda intr-un balcon ce ne invita la aer curat si de unde putem admira peisajul panoramic.

Ferestrele tip atic

Fereastrele tip atic de la Fakro sunt un produs din categoria lux, cu deschidere oscilo-batanta, cu tamplarie din lemn stratificat.

Utilizare lazura Sinus Holzlasur

Baitul Sinus Holzlasur este un produs ecologic integral vegetal pentru protectia lemnului. Produsul a fost ales ca urmare a unui atent proces de selectie al proprietarilor unei pensiuni agroturistice.

Ferestre de evacuare a fumului Fakro FSP P1

Ferestrele de evacuare a fumului Fakro FSP P1 sunt parte a sistemului de ventilatie gravitationala a fumului si gazelor de ardere in caz de incendiu, fumul rezultat in urma incendiilor fiind principalul factor de deces in cazul incendiilor. Un avantaj al utilizarii ferestrelor de evacuare a fumului este faptul ca ele permit ventilarea zilnica si luminarea incaperilor.

Usile de garaj Wayne Dalton

Avand o traditie de peste 50 de ani si cunoscuta ca unul dintre liderii mondiali in productia de usi de garaj, compania Wayne Dalton ofera garantia calitatii si un design inovator, aratand o continua preocupare pentru a se ridica deasupra standardelor. Modelul 9100 combina, la cele mai bune preturi, designul elegant cu siguranta, eficienta energetica si durabilitatea. Este in mod special recomandat pentru cazul in care exista acces direct din garaj in casa.

Benzile de etansare Fakro

Benzile de etansare Fakro sunt recomandate pentru lipirea etansa a fasiilor de folie intre ele sau cu elementele structurale ale acoperisului care pot fi din lemn, metal, ceramica etc. Ele sunt utile, de asemenea, pentru etanseizarea in jurul perforarilor si reparatia deteriorarilor.

Folii pentru acoperiș Fakro

Folosirea foliei bariera de vapori Fakro in combinatie cu termoizolatia si folia permeabila la vapori este solutia profesionista care asigura un climat sanatos in mansarda.

Soluțiile pentru tratarea lemnului Bochemit

Protecția și îngrijirea lemnului reprezintă misiuni de bifat atât înainte ca acesta să fie utilizat în diverse construcții și amenajări, cât și ulterior acestor operațiuni. După cum spune o regulă general valabilă, prevenția este mai bună decât tratamentul - acest principiu se aplică și la lemn: combaterea atacurilor de diverse tipuri asupra lemnului este cu mult mai costisitoare decât acțiunile cu caracter preventiv.

Tunelurile solare de lumină cu tub Fakro

Tunelurile solare de lumina Fakro sunt o soluție eficienta atunci când nu exista posibilitatea de a instala ferestre de acoperis sau ferestre verticale. Datorita tunelului solar Fakro, lumina naturala intra în cladire sporind confortul Dvs. Si în celelalte încaperi din casa, tunelurile solare pot fi o sursa suplimentara de lumina.

Ferestre pentru acoperiș tip terasă Fakro

Beneficiile unei surse de lumină naturală într-o clădire sunt de necontestat din punct de vedere uman, astfel ca putem întâlni cazuri când în clădiri cu acoperişuri tip terasă există încăperi unde nu pot fi montate ferestre verticale tocmai pentru aceste spatii Fakro intervine cu o solutie inovatoare - ferestrele de acoperis tip terasa.

Deposib...produse de caliate

Depozit online ferestre mansarda, ferestre acoperis terasa, folii acoperis, tuneluri de lumina, tigla ceramica Tondach. Importator produse tratare si protectie lemn, ignifugare, anticarii, mucegai, bait. Cel mai mare distribuitor scari retractabile pod, ferestre si luminatoare pentru acoperis, tuneluri de lumina solare. Calitate din import Cehia, Polonia Germania

Bochemit Forte Profi - tratarea pe termen lung a lemnului

Bochemit Forte Profi este un produs destinat protectiei pe termen lung a lemnului, atât la interior cât si la exterior, împotriva ciupercilor de putrezire si a insectelor dăunătoare lemnului.

Afişare 1 - 50 din 58 (2 pagini)

Livrare rapidă
în 24-48 ore produse stoc

Deschiderea coletului
la livrare

Transport gratuit peste 180 Lei
în toată România

Coletul este asigurat,
livrare cu garanție

CATEGORII RECOMANDATE