30 Noiembrie si 1 Decembrie sunt zile libere la Deposib Expert. Toate comenzile vor fi procesate incepand cu data de 4 Decembrie
 

Articole si Studii de caz produse Deposib

Ofertă promoțională Velux!! Accesorii la superprețuri la achiziția de ferestre din gama Standard și Standard Plus

Pe toată perioada lunii Noiembrie beneficiați de o superofertă de la Velux. La achiziția unei ferestre din gama Standard + ramă și kit de izolare termică beneficiați de ruloul MHL exterior la prețul redus de 20 lei + TVA. La achiziția unei ferestre din gama Standard Plus + ramă si kit de izolare termică beneficiați de ruloul interior DKL opac culoare bej la prețul redus de 100 lei + TVA.

Sărbătorește 9 ani de prezenta online cu Deposib Expert si bucura-te de super reduceri de preț.

Am înlocuit Black Friday cu preturi aniversare!!! Sărbătorește cu Deposib Expert 9 ani de prezenta online si bucura-te de super reduceri de preturi la produse precum ferestre de mansarda, scări pod si tratamente lemn. Caută in perioada 03 Noiembrie - 15 Decembrie produsele semnalizate cu "Preț aniversar" si profita de preturile aniversare.

Importanța tratării lemnului împotriva focului, ciupercilor și insectelor de lemn

Tratarea lemnului împotriva focului, ciupercilor și insectelor de lemn este de cea mai mare importanță pentru a-i asigura durabilitatea, siguranța și longevitatea. Lemnul este un material versatil și utilizat pe scară largă, dar este susceptibil la diverse amenințări care îi pot compromite integritatea și durata de viață. Lemnul tratat cu foc are o rezistență sporită la aprindere, răspândirea flăcării si a fumului fiind protejat de asemenea împotriva la insectele dăunătoare si ciupercile.

Promotia Black Friday la scari tratamente lemn si ferestre de mansarda

Profita acum de reducerile de preț cu ocazia Black Friday in perioada 05 - 31.10 si achiziționează la preturi incredibile ferestre de mansarda de la cei mai mari producători din domeniu precum Velux, Fakro sau Roto. Va oferim ferestre de mansarda din lemn, PVC sau lemn învelit in poliuretan cu doua sau trei sticle. Va oferim de asemenea si reduceri de preț la cele mai populare scări de pod marca Fakro. Scări din lemn sau metal cu capac termoizolator pentru economie considerabila de energie . Profita acum de reduceri de preturi la produsele pentru tratamentul lemnului marca Bochemit.

Bucura-te de preturi incredibile la ferestrele de mansarda Fakro

Reducere la ferestrele de mansarda Fakro. Promotie valabila pe toata perioada lunii septembrie. Cumpara acum la preturi imbatabile si transport gratuit inclus in toata tara.

Promotie extinsa la scarile de pod, mansarda Fakro !!

Promoție extinsa la scările pentru pod, mansarda LML Lux, LTK Energy, LWT Thermo si LMK Komfort. Beneficiați totodată de o reducere suplimentara de 5% la plata cu cardul sau prin transfer bancar.

Rulou exterior parasolar cadou Roto ZAR la achizitia de ferestre de mansarda Roto Designo R 49

În perioada 03 iulie– 31 august 2023 la achiziția oricărei ferestre de mansardă din seria Roto Designo R49 ( cu trei sticle) de către clientul final, se va beneficia de un rulou parasolar exterior Screen ZAR cadou. Ruloul primit gratuit va avea aceeași dimensiune precum fereastra achiziționată.

Promotie Fakro - Ferestrele de mansarda si rulorurile Fakro - Suflete pereche 50% - reducere la rulourile Fakro ARF I

In perioada 1-31 august 2023 la achizitia oricarei ferestre din gama Profi sau Lux impreuna cu rama de etansare cu kit de izolare XDP sau rama EHV-AT Thermo veti beneficia de un discount de 50% la achizitia ruloului interior opac Fakro ARS I.

Promotie "Rulou exterior parasolar cadou Roto ZAR" la achizitia de ferestre de mansarda Roto Designo R49

În perioada 03 iulie– 31 iulie 2023 se va derula o campanie promoțională Roto adresată clientului final. Pentru achiziția oricărei ferestre de mansardă din seria Roto Designo R49 ( cu trei sticle) de către clientul final, se va beneficia de un rulou parasolar exterior Screen ZAR cadou.

-20% Reducere la scarile de pod Fakro

In perioada 01-31 Iulie 2023 te bucuri de reduceri incredibile la scarile de pod Fakro ( vezi modele selectate).

Promotie Fakro - Ferestrele de mansarda si rulorurile Fakro - Suflete pereche

Promotie Fakro - in perioada 01.07.2023 - 31.07.2023 la achizitionarea oricarei ferestre de mansarda din gama PROFI sau LUX impreuna cu rama de etansare si kit de izolare termica primiti cadou un rulou exterior parasolar AMZ.

Oferta promotionala Roto

In perioada 01.06.2023 - 30.06.2023 bucurate de preturi cu 15% mai mici la gama de ferestre de mansarda Roto.

Oferta promotionala Velux

In perioada 18.04.2023 - 31.05.2023 la achizitia oricarei ferestre de mansarda din gama Standard, Standard Plus, sau Premium, impreuna cu kitul de izolare termica si hidroizolatie beneficiati de un premiu de pana la 250 lei.

Fakro - Ferestre incredibile la preturi incredibile

20% reducere din pretul de lista la Ferestrele de mansarda Fakro

Sarbatorim 8 ani de activitate pe piata de eCommerce din Romania

Deposib Expert sarbatoreste 8 ani de activitate pe piata de eCommerce din Romania.

Promotie Velux - Rulou exterior parasolar MHL - "Odată ce ai văzut, este tot ceea ce ți-ai putea dori!"

Clienții care cumpără în perioada 15 octombrie – 30 noiembrie 2022 ferestre de mansardă din gama Standard Plus sau Standard cu rame de etanșare individuale cu kit de izolare termică inclus, sau pentru soluții VELUX în combinație vor primi ruloul exterior parasolar MHL la un preț incredibil.

Promotie Fakro - Ferestrele de mansarda si rulourile FAKRO – Suflete pereche

Oferim un discount de 50% la rulourile interioare ARF 052 si 055 cu operare manuala, la achizitionarea unei ferestre de mansarda FTP-V U4 sau PTP-V U4.

Promotie Roto - Rulou interior gratuit ZRS

Promotie Roto: Rulou interior gratuit la achizitionarea unei ferestre Roto R49

Promotie Roto - Rulou exterior ZAR gratuit la achizitionarea ferestrelor Roto Designo R49

Promotie Roto - Rulou exterior ZAR gratuit la achizitionarea ferestrelor Roto Designo R49

Campanie promotionala Velux „Adaugă confort mansardei tale!”

Campanie promotionala Velux „Adaugă confort mansardei tale!”

Sărbătorim 7 ani de activitate cu 7 % reducere la toate produsele

Sărbătorim 7 ani de activitate cu 7 % reducere la toate produsele

BLACK FRIDAY DEPOSIB 5% EXTRA REDUCERE LA PLATILE ELECTRONICE

In perioada 12.11.2021 - 30.11.2021 la platile electronice integrale efectuate cu cardul pe site, cu lick de plata sau prin virament bancar, beneficiezi de extra reducerea de 5%

Campania promoțională Velux „Alege-ți ce rulouri dorești și bani înapoi primești!”

Campanie promoționala Velux : la achiziționarea a două: rulouri DKL, plase de muște ZIL sau rulouri parasolare MHL primești cadou bani inapoi;

Campania “O umbrelă colosală, pentru o vară tropicală!”

Promotie Fakro fereastra + rama + rulou exterior

Velux - Inbunatatire calitate produse

Velux - inabunatateste calitatea produselor sale

Promotie Fakro Marele Max

Promotie ferestre Fakro preSelect Max reducere de 250 Lei - valabila in perioada 01.07.2021 - 31.07.2021

,,IA-TI CADOUL DE LA FAKRO"

Promotie rulou interior Fakro, primesti un rulou ARS I 002 la achizitionarea unui pachet de produse Fakro in perioada 01.05-15.06.2021

Roletele exterioare VELUX îți aduc confortul casei!

Promotie rolete exterioare Velux, primesti 150 sau 200 Lei banii innapoi in perioada 01-31 Martie 2021.

Parasolar Promo la 5 Lei

Cumpără, in perioada 15 Octombrie - 30 Noiembrie 2020, o fereastra de mansarda VELUX cu geam din 3 foi de sticla, impreuna cu rama de etansare si kit-ul de izolare (EDW / EDS 2000), și primești ruloul exterior parasolar VELUX MHL la 5 lei*!

Promotie Velux "Te racoresti si bani primesti!"

Răcoarea este o senzație pe care o căutăm cu toții pe timpul verii. Găsim răcoare într-o cupă de înghețată, într-un pahar cu apă rece, într-o bălăceală la piscină sau într-o ploaie de vară. Deși aceste activități sunt extrem de plăcute, și nu ar trebui să renunțăm la ele, răcoarea obținută astfel este temporară, nu-i așa?

Campanie Velux "Ne mutam la mansarda" iunie-iulie 2020

Cumpără, in perioada 8 Iunie - 10 Iulie 2020, o fereastra de mansarda VELUX cu geam din 3 foi de sticla, impreuna cu rama de etansare si kit-ul de izolare (EDW / EDS 2000), și primești ruloul exterior parasolar VELUX MHL la 5 lei*!

Un nou model de scara de lemn de la Fakro- LWL Extra.

Scara LWL Extra ,alcatuita din 3 parti pliabile ,este dotata ,pentru mai multa siguranta si confort sporit ,cu 2 manere de sprijin si mecanism telescopic ,care ajuta la plierea si deplierea scarii.Aceasta constructie elimina necesitatea unui mecanism de blocare.

Accesorii pentru ferestrele de mansarda.

Accesoriile pentru ferestrele de mansarda imbina functinalitatea cu aspectul estetic.Ele controleaza cantitatea de lumina care patrunde in interior ,vara reduc fluxul de caldura excesiva si consumul de energie.Gama larga de tipuri ,modele si culori ofera posibilitatea armonizarii cu designul oricarui interior si crearii atmosferei dorite la mansarda.

Scari cu rezistenta la foc.

Daca doriti o scara confectionata din lemn atunci trebuie sa alegeti LWF 45 Antifoc care combina confortul si siguranta in utilizare cu nivelul inalt al rezistentei la incendiu.Aceasta scara previne timp de 45 de minute raspandirea fumului si focului la etajul superior

Lasa soarele sa patrunda in casa ta printr-o fereastra Fakro.

Bucura-te de a trai la mansarda si alege ferestrele de mansarda Fakro care sunt proiectate pentru casa dumneavoastra de vis. Pe langa lumina naturala si aerul proaspat din mansarda care va vor spori starea de bine

Cum sa alegi o scara de acces la pod Fakro

Iti doresti o scara din lemn ce asigura o izolatie perfecta,cu structura complexa ? Alege LWT Passive House  ,o scara conceputa pentru a raspunde standardelor de constructie pentru case pasive.Scara este echipata cu un kit de etansare ce asigura o izolatie perfecta,fara punti termice,fapt confirmat de institutii acreditate.

Cum se alege o fereastra de mansarda Dakea?

Fereastra de mansarda Ultima echipata cu Comfort Glass pastreaza casa calda iarna si previne supraincalzirea vara. Pentru a creste siguranta noi folosim o sticla exterioara de 6mm, mai groasa decat standardul, care ofera protectie sporita in cazul loviturilor puternice si sticla interioara laminata.

Alege o fereastra de mansarda Fakro

Ferestrele de mansarda sunt solutia optima folosita in constructiile moderne. Ferestrele de mansarda lumineaza interiorul incaperii, ofera panorama si asigura aerisirea mansardei. In functie de tipul de tipul de spatiu si de cerintele clientului, poate fi aleasa fereastra de mansarda potrivita pentru orice incapere.

Alege o fereastra de mansarda Velux in 5 pasi

Acest ghid te poate ajuta sa iti alegi fereastra de mansarda tinand cont de dimensiune, model, tip de operare, rama de etansare si accesorii.

Tratare lemn acoperiș biserica Breb

Biserica de lemn din Breb a fost construită în anul 1642, figurand pe lista monumentelor istorice, parte a Parimoniului Național românesc. Edificiul este folosit ca lăcaș de închinăciune de către comunitatea română unită din Breb.

Tratament acoperis biserica de secol XIII

Interventie de urgenta la una dintre cele mai vechi biserici din România. Lăcaşul de cult, din localitatea Strei, a fost ridicat cu mai bine de 700 de ani.

Lucrări de referinţă Bochemit

Deposib este importator oficial al produselor pentru tratarea lemnului Bochemit. In randurile de mai jos vom prezenta cateva lucrari de referinta la care s-au folosit produsele Bochemit.

Ferestrele cu rezistență sporită la efracție

Printre locurile de intrare preferate de răufăcători se numără şi ferestrele. Există măsuri care cresc protecţia împotiva intruşilor. Ferestrele Fakro antefractie vă oferă multiple posibilităţi de a bloca accesul răufăcătorilor.

Tratare lemn casuță de vacanță

In cazul de fata, al tratarii lemnului utilizat la constructia unei casute de vacanta din zona Sibiului s-au folosit doua solutii Bochemit, fiecare urmarind un scop precis in cadrul actiunii de protejare si decorare a lemnului. Bochemit Opti F transparent si baitul Bochemit Estetik Castan .

Curatare lemn innegrit manastirea Bobota

Bochemit Antimucegai este un preparat lichid care asigură îndepărtarea mucegaiului. Solutia are acţiune eficace antibacteriană și dezinfectantă, cu efect vizibil imediat.

Deposib, susținătorul unei cauze speciale alături de Prințul Charles

Produsele Bochemit sunt importate de catre Deposib, din Cehia, fac parte dintre produsele Bochemie, companie cu peste 400 de angajați și cu o vechime în domeniul său de activitate de peste 100 de ani.

Tipuri de clapete de aerare

Având în vedere etanşeitatea tâmplăriei utilizate, în construcţiile moderne pot apărea probleme de ventilaţie necorespunzătoare care, la rândul lor, pot provoca formarea condensului în cameră. În scopul reducerii acestui fenomen, ferestrele de mansardă FAKRO sunt dotate cu diferite tipuri de clapete de aerare.

Afişare 1 - 50 din 72 (2 pagini)

Expediere rapidă
în 24-48 ore produse stoc

Deschiderea coletului
la livrare

Transport gratuit peste 180 Lei
în toată România

Coletul este asigurat,
livrare cu garanție

CATEGORII RECOMANDATE