Articole si Studii de caz

Tratare lemn acoperiș biserica Breb

Biserica de lemn din Breb a fost construită în anul 1642, figurand pe lista monumentelor istorice, parte a Parimoniului Național românesc. Edificiul este folosit ca lăcaș de închinăciune de către comunitatea română unită din Breb.

Tratament acoperis biserica de secol XIII

Interventie de urgenta la una dintre cele mai vechi biserici din România. Lăcaşul de cult, din localitatea Strei, a fost ridicat cu mai bine de 700 de ani.

Lucrări de referinţă Bochemit

Deposib este importator oficial al produselor pentru tratarea lemnului Bochemit. In randurile de mai jos vom prezenta cateva lucrari de referinta la care s-au folosit produsele Bochemit.

Ferestrele cu rezistență sporită la efracție

Printre locurile de intrare preferate de răufăcători se numără şi ferestrele. Există măsuri care cresc protecţia împotiva intruşilor. Ferestrele Fakro antefractie vă oferă multiple posibilităţi de a bloca accesul răufăcătorilor.

Tratare lemn casuță de vacanță

In cazul de fata, al tratarii lemnului utilizat la constructia unei casute de vacanta din zona Sibiului s-au folosit doua solutii Bochemit, fiecare urmarind un scop precis in cadrul actiunii de protejare si decorare a lemnului. Bochemit Opti F transparent si baitul Bochemit Estetik Castan .

Curatare lemn innegrit manastirea Bobota

Bochemit Antimucegai este un preparat lichid care asigură îndepărtarea mucegaiului. Solutia are acţiune eficace antibacteriană și dezinfectantă, cu efect vizibil imediat.

Deposib, susținătorul unei cauze speciale alături de Prințul Charles

Produsele Bochemit sunt importate de catre Deposib, din Cehia, fac parte dintre produsele Bochemie, companie cu peste 400 de angajați și cu o vechime în domeniul său de activitate de peste 100 de ani.

Tipuri de clapete de aerare

Având în vedere etanşeitatea tâmplăriei utilizate, în construcţiile moderne pot apărea probleme de ventilaţie necorespunzătoare care, la rândul lor, pot provoca formarea condensului în cameră. În scopul reducerii acestui fenomen, ferestrele de mansardă FAKRO sunt dotate cu diferite tipuri de clapete de aerare.

Afişare 1 - 9 din 30 (4 pagini)

Livrare rapida
max 48 ore produse stoc

Retur premium
pana la 14 zile

Transport gratuit peste 130 Lei
6000 de localitati

Produse cu garantie
pana la 25 ani