Tigla ceramica TONDACH Olan Jadranka

pret cu TVA inclus.
  • 0 LEI

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Preturile si costul transportului se negociaza in functie de cantitate si de localitatea in care se face livrarea. detalii livrare.
Comanda telefonic: 0744665605; 0740546675 L-V 8:00-17:00

Fără TVA: 0 LEI

Disponibilitate: Precomanda

Producători Tondach

Cod produs: Tigla ceramica TONDACH Olan Jadranka

Tigla Olan Jadranka face parte din gama Mediteranean. Aceste tigle ceramice ofera un aspect deosebit acoperisului, potrivit cu stilul tau de viata. Imaginea este cu titlu de prezentare si pot exista diferente de nuanta.

Tiglele ceramice Olan Jadranka pot fi utilizate la realizarea invelitorilor pentru acoperisurile constructiilor noi, sau in cadrul proiectelor de renovare, la constructii cu caracter rezidential sau nerezidential.

 

Aceste tipuri de tigle pentru acoperisuri cu aspect clasic sau modern, reprezinta cea mai buna solutie pentru obtinerea unui stil mediteranean.

 

Tiglele ceramice Olan Jadranka se utilizeaza numai impreuna cu folie de difuzie la vapori FOL K (pentru pante de la 18º pana la 30°), respectiv cu folie de difuzie la vapori FOL N (pentru pante mai mari de 30°), in vederea protejarii structurii din lemn a acoperisului.

 

Culorile disponibile pentru Olan Jadranka  sunt urmatoarele: natur cu finisaj natural, antic mat satinat, antic nisip mat satinat.

 

Caracteristici tehnice:

Dimensiuni

44.5x18x6.5 cm

Necesar bucati/m²

min. 26 buc/mp

Distanta intre sipci

8-12 cm

Greutate/bucata

2.1 kg

Inclinatie minima sarpanta fara astereala

30º

Inclinatie minima sarpanta cu astereala

25º

Inclinatie minima sarpanta cu astereala continua hidroizolanta

18º

Numar bucati/palet

235

 

Opinii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!