Fereastra mansarda electrica Fakro FTP-V Electro Z-wave

pret cu TVA inclus.
  • de la 3.565,00 LEI

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Beneficii:
Deschiderea coletului la livrare
Coletul este Asigurat
Transport Gratuit la comenzi de peste 180 lei in 6000 de localitati din toata tara, detalii livrare.
Comanda telefonic: 0374 461 460 L-V 8:30-17:00
Beneficiezi de -3% discount la platile efectuate cu cardul sau transfer bancar.

Fără TVA: de la 3.565,00 LEI

Disponibilitate: Precomanda

Producători Fakro

Cod produs: Fakro FTP-V Electro Z-wave

   Fereastra electricaFakro Electro Z-wave, asigură confortul în orice mansardă şi este o componentă importantă a unei case inteligente care utilizează tehnologia fără fir Z-wave. Fereastra Electro cu articulae mediană este echipată din fabrică cu un dispozitiv care operează atât fereastra cât si rulourile, prin intermediul unei telecomenzi. Aceste ferestre sunt recomandate în special acolo unde trebuie montate la o înălţime greu accesibilă manual. Fereastra Fakro Electro Z wave are tâmplăria din lemn de pin şi este lăcuită cu lac acrilic transparent în 2 straturi. Motorul electric ce acţionează fereastra, are un lanţ cu lungimea de 24 cm. În caz de pană de curent, sau când trebuie spălată sticla exterioară, lanţul se poate deconecta de cercevea prin simpla rotire a mânerului de operare la 90°.

 Senzorul de ploaie, montat la exterior, va iniţia automat înc hiderea ferestrei în caz de ploaie.

Întreg sistemul Electro este instalat în partea inferioară a tocului şi se află sub o carcasă de aluminiu cu aspect estetic. Pentru a funcţiona, are nevoie doar de o priză de curent electric la 230V.

Rulourile electrice ARF, ARP, AJP, ARZ, cu tehnologia Z-wave, pot fi montate foarte uşor, datorită contactorilor de 12 V montaţi din fabrică.

Ferestrele Electro au structura identică cu cea a ferestrelor FTP-V clasice, sunt dotate cu clapetă de ventilaţie V40P, cu sitemul topSafe şi se montează identic cu celelalte ferestre de mansardă cu articulare mediană. Fereastra Fakro FTP-V Electro Z-wave este disponibila in variantele cu geam termoizolator U5 sau U3.

Rama de etanşare inclusă in preţ.

Opţional se poate achiziţiona  şi  Kit izolare termica Fakro XDPImaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.

Opinii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!