Informatii livrare

Transportul este gratuit, pentru produse cu o valoare mai mare de 180 lei, in toata Romania.

Costul transportului către adresa menţionată de catre client este suportat integral de către Deposib Expert s.r.l. pe intreg teritoriul Romaniei, 


Efectuam livrari prin:

DPD Curier

Poti afla informatii despre stadiul livrarii coletelor pe:


Urmareste colet aici!


Transportul pentru produsele Tondach nu este gratuit si aria de acoperire este doar pentru urmatoarele judete: Sibiu, Alba, Hunedoara.

Nu toate produsele prezente in acest magazin beneficiază de transportul gratuit. In cazul in care comanda dumneavoastră include produse care generează costuri de transport, acele costuri vor fi comunicate in momentul in care o sa fiți contactați pentru confirmarea comenzii.

Vom livra produsele comandate prin curier rapid, în termenele afișate, în funcţie de produsele alese.  In cazul produselor care nu se află în stoc și pentru care se plătește integral contravaloarea acestora in avans, termenul de livrare se va comunica ulterior. În cazul în care pe comanda dvs. sunt produse cu termene diferite de livrare, se va lua în considerare cel mai mare dintre aceste termene.


Receptia produselor livrate prin curier:

Va rugam nu receptionati produsele care prezinta urme clare de lovituri sau orice alte pagube cauzate de o manipulare defectuoasa.

SC Deposib Expert SRL nu raspunde pentru deteriorarea produselor dupa ce acestea au fost livrate si receptionate in stare buna de catre client .

DEPOSIB EXPERT SRL

Tel: 0374 461 460
Mail: contact@deposib.ro

Web: http://www.deposib.roLivrare rapida
max 48 ore produse stoc

Deschiderea coletului
la livrare

Transport gratuit peste 180 Lei
6000 de localitati

Coletul este asigurat,
livrare cu garantie