Informatii livrare

Transportul este gratuit pentru produse cu o valoare mai mare de 130 lei in 6000 de localitati.

Costul transportului către adresa menţionată de catre client este suportat integral de către Deposib Expert s.r.l. pe intreg teritoriul Romaniei in peste 6000 de localitati(vezi listele localitatilor mai jos).

Efectuam livrari prin:

Urgent Cargus - lista localitati fara km suplimentari: https://www.urgentcargus.ro/DOC/aria-de-acoperire-urgent-cargus.xlsx

NOTA: Pentru a beneficia de transport gratuit in cazul comenzilor online, verificati listele de localitati de mai sus. Livrarea gratuita se poate face doar in aceste localitati.

Exceptie fac localitatile care nu se afla in aria de acoperire a curierului, in acest caz transportul pentru Km suplimentari fiind achiatat de catre client. Kilometrii suplimentari se calculeaza in programul oferit de catre Urgent Cargus Curier si se taxeaza cu aprox 1 Leu / Km suplimentar , mai multe detalii se vor oferii telefonic.

Pentru a beneficia de transportul gratuit comenzile se platesc integral in avans sau ramburs la livrare.

Transportul pentru produsele Tondach nu este gratuit si aria de acoperire este doar pentru urmatoarele judete: Sibiu, Alba, Hunedoara.

Nu toate produsele prezente in acest magazin beneficiază de transportul gratuit. In cazul in care comanda dumneavoastră include produse care generează costuri de transport, acele costuri vor fi comunicate in momentul in care o sa fiți contactați pentru confirmarea comenzii.

Vom livra produsele comandate prin curier rapid, în termenele afișate, în funcţie de produsele alese.  In cazul produselor care nu se află în stoc și pentru care se plătește integral contravaloarea acestora in avans, termenul de livrare se va comunica ulterior. În cazul în care pe comanda dvs. sunt produse cu termene diferite de livrare, se va lua în considerare cel mai mare dintre aceste termene.

 Receptia produselor livrate prin curier:

Va rugam nu receptionati produsele care prezinta urme clare de lovituri sau orice alte pagube cauzate de o manipulare defectuoasa.

Sc Deposib Expert Srl nu raspunde pentru deteriorarea produselor dupa ce acestea au fost livrate si receptionate in stare buna de catre client .


DEPOSIB EXPERT SRL

Tel: 0744 665 605 - Vanzari
Tel: 0740 546 675 - Facturare
Mail: deposib.expert@yahoo.com
Mail: contact@deposib.ro
Web: http://www.deposib.ro
Web: http://www.bochemit.ro