Politica de retur

Returnarea produselor livrate şi restituirea plăţii


Clienții persoane fizice pot  solicita returnarea produselor comandate şi livrate deja în termen de maxim 14 zile calendaristice de la recepţionarea acestora. Pentru aceasta vă rugăm să ne comunicaţi numele, adresa şi numărul comenzii dumneavoastră, pe adresa contact@deposib.ro sau pe site complectand formularul de retur 
Completeaza aici formular de retur! asigurând astfel o bună desfăşurare a procedurii de retur.


In cazul persoanelor juridice (inclusiv PFA), acestea nu au calitate de consumator, ne rezervam dreptul de a accepta returul produselor si constituirea contravalorii acestora ca avans marfa pentru comenzi viitoare sau de a nu da curs solicitarii de retur.


Ordonanța 34/2014 vine pe fondul unor modificări la nivelul UE și abrogă vechea ordonanță 130/2000, cea care prevedea, de exemplu, dreptul de retur în 10 zile lucrătoare, și-l înlocuiește cu un drept de retur în 14 zile calendaristice, valabil în continuare doar pentru persoane fizice.


Returnarea produselor se acceptă de către Sc Deposib Expert S.r.l. numai dacă sunt respectate următoarele condiţii:


1. Termenul legal sa nu depaseasca 14 zile din momentul receptiei produsului de catre client

2. Produsele returnate nu trebuie sa fie deformate palite sau deterioarate;

Va rugam nu receptionati produsele care prezinta urme clare de lovituri sau orice alte pagube cauzate de o manipulare defectuoasa. 
3. Toate costurile pentru transportul produselor returnate la depozitul Sc Deposib Expert S.r.l. sunt suportate exclusiv de către client.

4. Orice modificare adusa produselor de ordin estetic sau tehnic poate duce la pierderea dreptului de retur al produselor.

La sosirea produselor retur se va face o verificare, si se va evalua daca sunt costuri cu reambalarea sau costuri de alta natura. Costurile se vor comunica clientului in maxim 10 zile de la verificare. Verificarea se va  face în depozitul Sc Deposib Expert  S.r.l. în momentul recepţiei returului sau in depozitele partenere de unde sa trimis comanda(Brasov sau Baicoi).

In principiu reambalarea la principalele produse prezente pe site este de:

- ambalaj rulouri ferestre de mansarda 80 Lei cu TVA

- ambalaj scari de pod 100 Lei cu TVA

- ambalaj ferestre de mansarda 150 Lei cu TVA

Toate costurile cu reambalarea si costuri de alta natura vor fi comunicate in scris sau telefonic in termen de maxim 10 zile lucratoare,

din momentul receptionarii retururilor.


Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar valid (in lei) deschis pe numele titularului de factura.


În cazul în care cumpărătorul nu achită transportul în momentul returului, Sc Deposib Expert S.r.l. îşi rezervă dreptul de a reţine costurile de transport din valoarea produselor care urmează a fi returnate.

NU RECEPTIONATI produse care prezinta urme clare de lovituri sau orice alte pagube cauzate de o manipulare defectuoasa!


 In cazul acceptării unui retur de produse, Sc Deposib Expert s.r.l. va emite o factură "storno", în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în momentul recepţionării produselor în depozitul Sc Deposib Expert S.r.l..
În maxim 30 de zile calendaristice de la recepţionarea produselor în depozitul Sc Deposib Expert S.r.l. din Sibiu, str. Ludos, sau la depozitele partenere de unde sa livrat marfa, va returna cumpărătorului valoarea produselor conform condiţiilor din prezentul document.


 Atenţie!
 Produsele trebuie să fie returnate în stare bună şi fără modificari de ordin estetic sau tehnic. 

Orice modificare adusa produselor de ordin estetic sau tehnic poate duce la pierderea dreptului de retur al produselor.

Exceptii :

În cazul produselor care se aduc numai in urma unei comenzi speciale (cele pe care furnizorii noștri le aduc numai la comanda si care au termene de livrare care ajung pana la 21 de zile lucratoare), returul se poate face, dar in acest caz valoarea rambursata clientului va fi de maxim a 75 % din valoarea produselor returnate, reprezentând daunele Sc Deposib Expert s.r.l. si a partenerilor importatori, cauzate prin acest retur.

Sc Deposib Expert Srl isi rezerva dreptul de a nu returna produsele aduse pe baza de comanda speciala, mai ales daca au fost aduse din alta tara decat Romania, special pentru client. In acest  caz Deposib va analiza vanzarile pe acest produs pentru ultimul an, pentru a determina posibilitatea revanzarii acestui produs catre un alt client si va lua o decizie daca accepta sau nu produsul adus pe baza de comanda speciala, in acest caz restituirea valorii poate sa reprezinte maxim 75% din valoarea produsului.


DEPOSIB EXPERT SRL

Tel: 0374 461 460
Mail: contact@deposib.ro
Web: https://www.deposib.ro
Web: https://www.bochemit.ro


Livrare rapidă
în 24-48 ore produse stoc

Deschiderea coletului
la livrare

Transport gratuit peste 180 Lei
în toată România

Coletul este asigurat,
livrare cu garanție