Protejaţi-vă împotriva căldurii cu accesoriile  Fakro
17 Jul

Protejaţi-vă împotriva căldurii cu accesoriile Fakro

Times Read: 718


   Care este rolul accesoriilor Fakro si cum ne pot proteja ele de dogoarea şi arsiţa verii ?  In rândurile de mai jos o sa încercăm să vă prezentăm avantajele aciziţionarii accesoriilor pentru ferestrele de mansardă Fakro.


  Fakro a testat gradul de protecţie împotriva razelor solare oferit de diverse tipuri de accesorii. În acest scop s-au analizat opt camere care au fost expuse la razele solare, fiecare având acelaşi tip de fereastră de mansardă. Analizele au fost făcute cu ferestrele închise, iar temperatura s-a măsurat în mai multe puncte, la o înălţime de un metru deasupra pardoselii. Ferestrele au avut montate diferite tipuri de accesorii, iar rezultatul este prezentat în grafic. Rezultatele testelor au demonstrat că accesoriile F (rulouri sau rolete) oferă cea mai bună protecție împotriva supraîncălzirii, în timp ce accesoriile interioare asigură umbrirea, intimitatea și eleganța oricărei încăperi din mansardă.

Diagrama termică :

Imaginea 1 - fără rulou interior sau exterior 61 % ; g = 0,61 (conform EN 410)

Imaginea 2 - cu rulou interior 37 % ; g = 0,37 (conform EN13363-1)

Imaginea 3 - cu rulou exterior 4 – 20 % ; g = 0,04 – 0,20 (conform EN13363-1
  Accesoriile Fakro oferă o protecție solară de 8 ori mai eficientă.

  Utilizarea combinată a rulourilor exterioare, care asigură cea mai eficientă protecție împotriva supraîncălzirii, și a rulourilor interioare asigură cel mai înalt nivel de confort în încăperile situate la mansardă.

 Cateva accesorii pentru protecția solară ce pot a vă face vara mai suportabilă:

Rulou exterior Fakro AMZ 

Oferă protecție de 8 ori mai eficientă împotriva supraîncălzirii, comparativ cu rulourile interioare, protejează împotriva căldurii solare asigurând în acelaşi timp şi o bună vizibilitate spre exterior, utilizarea este foarte confortabilă: fereastra poate fi acoperită pe toată durata verii fără a necesita operarea zilnică a ruloului,

Rolete exterioare Fakro ARZ

  Asigură cea mai bună protecţie împotriva căldurii în zilele toride de vară, reduce pierderile de căldură în timpul iernii, la închiderea lor completă, în interiorul camerei va fi întuneric chiar şi în mijlocul unei zile însorite de vară, constituie o piedică împotriva intrării prin efracţie, conferă intimitatea dorită, asigură o izolare fonică bună.

Rulourile interioare Fakro ARF "iluzia nopţii" 

 Impiedică pătrunderea luminii în încăpere până la întuneric total, oferă posibilitatea de fixare a ruloului în orice poziţie asigurand o protecție parțială împotriva căldurii solare.

Jaluzelele interioare veneţiene Fakro AJP 

Prin modificarea unghiului de înclinare a lamelelor, permit atât reglarea direcţiei cât şi a intensităţii luminii.

Rulouri interioare standard Fakro ARS

Reduc pătrunderea luminii amplificând efectul jocului de lumini şi umbre în încăpere.

  În lipsa rulourilor exterioare, razele solare pătrund cu ușurință prin suprafața geamului, fiind astfel posibilă supraîncălzirea încăperii. Accesoriile exterioare resping căldura spre exterior, fiind recomandate de Fakro ca soluţia ideală împotriva încălzirii încăperilor. Protejează împotriva căldurii solare asigurând în acelaşi timp şi o bună vizibilitate spre exterior, precum şi o protecţie a mobilierului din încăpere.


Mai multe produse din gama Fakro pe www.deposib.ro

Write Comment

Livrare rapida
max 48 ore produse stoc

Deschiderea coletului
la livrare

Transport gratuit peste 180 Lei
6000 de localitati

Coletul este asigurat,
livrare cu garantie

CATEGORII RECOMANDATE