Alege o fereastra de mansarda Fakro
13 Dec

Alege o fereastra de mansarda Fakro

Times Read: 212

Ferestrele de mansarda sunt solutia optima folosita in constructiile moderne. Ferestrele de mansarda lumineaza interiorul incaperii, ofera panorama si asigura aerisirea mansardei. In functie de tipul de tipul de spatiu si de cerintele clientului, poate fi aleasa fereastra de mansarda potrivita pentru orice incapere.

1.    Ferestrele cu dubla articulare au un design functional care asigura confort si usurinta in folosire. Functia de deschidere spre exterior permite apropierea de marginea ferestrei si asigura o panorama neingradita. Functia de pivotare permite curatarea geamului exterior si operarea rulourilor exterioare.

2.    Ferestrele cu articulare mediana sunt cea mai populara solutie datorita confortului si usurintei in utilizare. Exista mai multe tipuri de ferestre de mansarda cu articulare mediana, care difera in privinta parametrilor tehnici si a dotarilor. Astfel, pot fi folosite in diferite incaperi ale mansardei. Ferestrele din lemn sunt montate in incaperile standard ale mansardei (dormitoare, camera pentru copii sau coridoare). In incaperile cu un nivel ridicat de umezeala (bucatarii, bai, spalatorii, uscatorii) pot fi folosite ferestre speciale din PVC sau lemn lacuit in trei straturi cu lac poliuretanic alb. Pentru cladiri unde se pune accent pe economisirea energiei, se recomanda ferestre cu geamuri foarte eficiente energetic iar pentru cladirile pasive exista ferestre speciale FTT Thermo U8. Fereastra de mansarda cu rezistenta sporita la efractie FTP-V P2 Secure este recomandata pentru acoperisuri joase si pentru cladiri in care locuiesc multe familii, deoarece aceste locuinte sunt cele mai vulnerabile la efractie.

3.    Ferestrele cu articulare supramediana se deschid pivotant iar axul de rotatie este pozitionat deasupra mijlocului ferestrei, astfel incat chiar si o persoana inalta poate sa se apropie de marginea ferestrei deschise. Partea inferioara a canatului actioneaza ca o fereastra cu functie de deschidere superioara iar partea superioara asigura luminare suplimentara.

4.    Ferestrele cu articulare supramediana duet au doua canaturi: cel superior cu articulare supramediana iar cel inferior fix, cu geam de protective laminat.

5.    Fereastra balcon este o fereastra moderna, fascinanta cu doua canaturi. Dupa deschiderea canaturilor, in mansarda se creeaza un balcon.

6.    Ferestrele ATIC sunt concepute pentru a fi montate in incaperi unde acoperisul intalneste un perete vertical. Aceste ferestre pot fi combinate cu orice tip de fereastra de mansarda, rezultatul fiind sporirea semnificativa a cantitatii de lumina care patrunde in incapere.

7.    Ferestrele termoizolante de acces pe acoperis sunt ferestre cu deschidere laterala ce se recomanda pentru incaperi locuibile si imbina avantajele ferestrei de mansarda cu cele ale ferestrei de serviciu.

8.    Ferestrele de evacuarea fumului sunt parte a sistemului de ventilatie gravitationala a fumului si gazelor de ardere in caz de incendiu. In plus, permit ventilarea zilnica si luminaria incaperilor.

Write Comment

Livrare rapida
max 48 ore produse stoc

Retur premium
pana la 14 zile

Transport gratuit peste 130 Lei
6000 de localitati

Produse cu garantie
pana la 25 ani

CATEGORII RECOMANDATE