Alege o fereastra de mansarda Velux in 5 pasi
05 Nov

Alege o fereastra de mansarda Velux in 5 pasi

Times Read: 971


  1. Dimensiunea si numarul ferestrelor

  Pentru a te asigura ca ai cantitatea necesara de lumina in incapere, suprafata vitrata trebuie sa reprezinte minim 10% din suprafata podelei. In functie de structura acoperisului si dispunerea capriorilor, poti opta pentru mai multe ferestre mici, pe care le poti monta in combinatii sau pentru ferestre mai mari, montate individual. Avantajele suprafetelor vitrate mari:

  - ofera eleganta incaperii;

  - asigura un climat sanatos;

  - sunt avantajoase ca pret;

   2. Modelul de fereastra

   In functie de destinatia incaperii tale, ai posibilitatea sa alegi dintr-o variata gama de produse Velux. Pentru living, dormitor sau birou poti alege ferestrele cu finisaj elegant din lemn, iar pentru bai, bucatarii sau alte spatii cu umiditate ridicata, modelele cu profil unic din lemn invelit in poliuretan (GLU, GGU) sunt alegerea perfecta.


    3. Tipul de operare

    A) Ferestrele cu operare de sus sunt potrivite pentru un parapet de pana la 130 cm si iti ofera posibilitatea amplasarii unor piese de mobilier sub fereastra. Vei avea, de asemenea, o priveliste incantatoare chiar daca stai in picioare sau esti asezat.

    B) Ferestrele cu operare de jos sunt recomandate pentru un parapet de maxim 150 cm. Piesele de mobilier amplasate sub fereastra vor ingreuna accesul la manerul de operare.


     4. Alegerea ramei de etansare

     Toate ferestrele Velux se monteaza impreuna cu o rama de etansare care asigura conexiunea intre tocul ferestrei si materialul invelitorii. Aceasta o protejeaza impotriva patrunderii apei din exteriorul acoperisului, dar o izoleaza si termic daca rama contine kitul termoizolator BDX.

     A) alege rama de etansare EDW pentru invelitori ondulate;

     B) alege rama de etansare EDS pentru invelitori plate;


      5. Accesoriile - Rulourile decorative si parasolare

      Iti oferim o gama variata de rulouri decorative si parasolare, tije de actionare si plase de insecte, precum si motoare solare sau sisteme de control climatice. Click aici pentru detalii.

      Write Comment

      Livrare rapida
      max 48 ore produse stoc

      Deschiderea coletului
      la livrare

      Transport gratuit peste 180 Lei
      6000 de localitati

      Coletul este asigurat,
      livrare cu garantie

      CATEGORII RECOMANDATE