Cum se alege o fereastra de mansarda Dakea?
19 Dec

Cum se alege o fereastra de mansarda Dakea?

Times Read: 289

1.    CONFORT SPORIT

Fereastra de mansarda Ultima echipata cu Comfort Glass pastreaza casa calda iarna si previne supraincalzirea vara. Pentru a creste siguranta noi folosim o sticla exterioara de 6mm, mai groasa decat standardul, care ofera protectie sporita in cazul loviturilor puternice si sticla interioara laminata. Folosim tehnologie Noise Block pentru a reduce zgomotul din exterior. In plus sticla exterioara este acoperita cu o pelicula Titan Glass care asigura o curatare mult mai usoara.

Caracteristici pentru a va imbunatati confortul:

·       doua pelicule diferite de Low-E, care contin straturi de argint

·       sticla interioara laminata

·       umplere cu Kripton

·       acoperire cu dioxid de Titan

·       sticla exterioara mai groasa

·       sistem imbunatatit cu profile metalice, care reduce zgomotele

Utilizare recomandata:

Incaperi amplasate in vecinatati zgomotoase sau care dau spre strada, precum si incaperi in care este necesara izolare imbunatatita, precum dormitoare si camera de zi etc.

Produs recomandat: Ultima

 

2.    EFICIENTA ENERGETICA

In comparatie cu ferestrele de mansarda cu geam dublu, o fereastra cu trei foi sticla are o sticla suplimentara, precum si doua, (in loc de una) cavitati umplute cu gaz. Acesta structura asigura o izolare imbunatatita, ceea ce inseamna mai putina pierdere de caldura prin fereastra in timpul iernii sim ai putina caldura care patrunde in interior in timpul verii. Drept urmare, ferestrele cu trei foi de sticla cu valoare U imbunatatita atat pentru geam, cat si pentru fereastra va ajuta sa reduceti facturile la incalzire si au impact mai redus asupra poluarii mediului.

Caracteristici care asigura eficienta energetica:

·       valoarea Uw= 1,1 W/m²K

·       unitate de geam cu 3 foi de sticla

Utilizare recomandata:

Incaperi in care este necesar confortul termic, precum camera de zi si dormitoare etc

Produs recomandat: Better Energy, BetterEnergy PVC

 

3.    INTRETINERE USOARA

Ferestrele de mansarda din PVC ranforsat cu otel reprezinta solutia perfecta pentru incaperi cu umiditate ridicata, datorita rezistentei sporite la umiditate si la murdarie.

Ferestrele din PVC sunt usor de curatat si nu necesita multa intretinere. In comparatie cu ferestrele de mansarda din lemn, este mai putin probabil ca acestea sa fie afectate de mucegai. De asemenea, spre deosebire de suprafetele din lemn, PVC-ul nu necesita lacuire suplimentara.

Caracteristici pentru utilizarea fara nici o bataie de cap:

·       structura ranforsata din PVC (in cadru nu exista lemn)

·       exterior neted si elegant din PVC

·       sticla laminata singura ( numai in Better Safe PVC)

Utilizare recomandata:

Incaperi cu umiditate mai ridicata sau incaperi in care murdaria poate reprezenta o problema, precum bucatarii, bai etc.

Produs recomandat: Better Safe PVC

 

4.    SIGURANTA

In cazul spargerii geamului, sticla interioara laminata protejeaza persoanele. Puteti avea incredere ca nici o persoana din incapere nu va fi ranita, chiar daca geamul se face bucatele. Laminarea inseamna ca doua straturi de geam sunt tinute impreuna printr-un strat intermediar, care datorita rezistentei sale, impiedica de asemenea spargerea geamului in bucati mari si ascutite. Daca geamul laminat se sparge, acesta produce in mod specific, un moedel de spargere tip “panza de paianjen”.

Caracteristici care va asigura siguranta:

·       sticla interioara laminata

·       garantie pe viata impotriva deteriorarilor produse de grindina

·       garantie de 20 de ani pentru intreaga fereastra

Utilizare recomandata:

Incaperi utilizate de un mare numar de persone si cele cu o probabilitate mai ridicata de impact asupra geamului, cum ar fi camerele pentru copii, locurile de joaca, salile de sedinta etc.

Produs recomandat: Better Safe PVC

 

5.    LUMINA SI AER PROASPAT

Un mod simplu dar eficient de a obtine lumina, ventilatie, izolare si spatiu suplimentar de locuit, totul la un pret rezonabil. Fereastra de mansarda clasica din lemn, cu articulare mediana, clapeta de ventilatie si maner in partea de jos reprezinta punctul de plecare pentru a transforma spatiul de sub acoperis intr-un spatiu pregatit pentru a va muta.

 

Caracteristici pentru a accesa lumina si aerul proaspat:

·       clapeta de ventilatie

·       doua pozitii de ventilare obtinute prin intermediul manerului

·       constructie clasica cu articulare mediana

Utilizare recomandata:

Incaperi in care este necesar accesul simplu la lumina si la aer proaspat, precum coridoare, birouri etc.

Produs recomandat: Good, Better

 

 

 

 

Related products

Fereastra mansarda + rama Dakea Better Kav B700
1.250,00 LEI1.045,00 LEI Ex Tax: 1.045,00 LEI

 Fereastra Better de la Dakea este prevăzută cu un strat protector suplimentar de lac şi cu geam exterior tratat pentru durabilitate sporită şi performanţă fără griji. Fereastra este prevăzută cu o supapă de aerisire (pentru aerisire pasivă) şi un mâner cu două poziţii de blocare suplimentare pentru Controlul flexibil şi comod al aerisirii.Acest produs a fost proiectat şi fabricat utilizând tehnologie avansată şi respectând cele mai înalte standarde de calitate. Fereastra Better de la Dakea are o garanţie de 10 de ani.Fereastra Better de la Dakea este livrată cu sistemul Quick Install (RUC) – Cadru din folie de protecţie pentru acoperiş, inclus în pachet.Cadrul Quick Install reduce durata procesului de instalare şi îmbunătăţeşte etanşeitatea structurii.Acest produs a fost proiectat şi fabricat utilizând tehnologie avansată şi respectând cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale, faceţi clic pe pictogramele din dreptul imaginii.Ferestrele de mansardă Better de la Dakea pot fi instalate pe orice tipuri de învelitori şi acoperişuri cu pantă de la 15 la 90 de grade. Pentru instalarea corespunzătoare, este necesară rama de etanşare Dakea originală.La ferestrele Dakea aveti garanţia de 10 ani prevăzută prin lege. Extinde garantia pana la 20 de ani fara costuri suplimentare înscriete aici...

Adaugă în Coş
Fereastra mansarda + rama Dakea Good
1.160,00 LEI1.010,00 LEI Ex Tax: 1.010,00 LEI

 Fereastra Dakea Good are o structură cu articulare mediană, având la bază un cadru de lemn subţire, care face ca fereastra să arate mai luminoasă din interior. Prevăzută cu o supapă de aerisire şi un mâner cu două poziţii de blocare suplimentare, fereastra permite aerisirea comodă a încăperii.Fabricată fără compromisuri în privinţa calităţii, fereastra Dakea Good este prevăzută cu un strat protector suplimentar de lac şi cu un geam exterior tratat pentru durabilitate sporită şi confort la utilizare. Acest produs a fost proiectat şi fabricat utilizând tehnologie avansată şi respectând cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale, faceţi clic pe pictogramele din dreptul imaginii.Ferestrele de mansardă Good de la Dakea pot fi instalate pe orice tipuri de învelitori şi acoperişuri cu pantă de la 15 la 90 de grade. Pentru instalarea corespunzătoare, este necesară rama de etanşare Dakea originală. Rama de etansare este inclusa in pretul ferestrei.   La ferestrele Dakea aveti garanţia de 10 ani prevăzută prin lege. Extinde garantia pana la 20 de ani fara costuri suplimentare înscriete aici.  ..

Adaugă în Coş
Fereastra mansarda + rama Dakea Better Energy
1.360,00 LEI Ex Tax: 1.360,00 LEI

 Fereastra Dakea Better Energy este o nouă fereastră de mansardă pivotantă, eficientă energetic, cu strat triplu de geamuri.O fereastră cu strat triplu oferă o izolare superioară în comparație cu ferestrele standard dublu strat umplute cu Argon, ceea ce înseamnă pierderi de căldură reduse în iarnă și protecția mărită a spațiului interior de căldura care intră.Ferestrele cu strat triplu au valori U mai bune - aceasta se aplică atât geamurilor cât și ramei, conducând la costuri reduse de încălzire și ajutând astfel la reducerea poluării. Eficiență energetică parametri: • Uw = 1,1 W/m2K• Unitate cu strat dublu/triplu Aplicații recomandate:Camere în care este necesar un confort termic sporit, de ex. sufragerii, dormitoare etc. Fereastra Better Energy de la Dakea are o garanţie de 20 de ani.Fereastra Better Energy de la Dakea este livrată cu sistemul Quick Install (RUC) – Cadru din folie de protecţie pentru acoperiş, inclus în pachet.Cadrul Quick Install reduce durata procesului de instalare şi îmbunătăţeşte etanşeitatea structurii.Acest produs a fost proiectat şi fabricat utilizând tehnologie avansată şi respectând cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale, faceţi clic pe pictogramele din dreptul imaginii.Ferestrele de mansardă Better Energy de la Dakea pot fi instalate pe orice tipuri de învelitori şi acoperişuri cu pantă de la 15 la 90 de grade. Pentru instalarea corespunzătoare, este necesară rama de etanşare Dakea originală.La ferestrele Dakea aveti garanţia de 10 ani prevăzută prin lege. Extinde garantia pana la 20 de ani fara costuri suplimentare înscriete aici.  ..

Adaugă în Coş

Write Comment

Livrare rapida
max 48 ore produse stoc

Retur premium
pana la 14 zile

Transport gratuit peste 130 Lei
6000 de localitati

Produse cu garantie
pana la 25 ani

CATEGORII RECOMANDATE