Sarbatorim 8 ani de activitate pe piata de eCommerce din Romania
21 Nov

Sarbatorim 8 ani de activitate pe piata de eCommerce din Romania

Times Read: 158
   

        În noiembrie  2022 Deposib Expert împlinește 8 ani de activitate pe piața de eCommerce din România. Deposib Expert oferă o gama larga de produse de tratare a lemnului precum și scări pod, ferestre de mansarda, ferestre de terasa, luminatoare, tuneluri de lumina și ferestre mansarda cu acces către acoperiș, produse care acum beneficiază de 8% reducere la plata online sau prin transfer bancar.
    Avem cel mai mare stand de expoziție din tara unde clienții noștri pot sa vadă scări de pod, ferestre de mansarda precum și sa primească consultanta de specialitate. În fiecare an creștem numărul de produse expuse iar anul acesta nu facem excepție. Suntem mândri sa găzduim prima fereastra tip balcon și anume modelul Cabrio de la Velux. Consideram ca este foarte important pentru client sa aibă posibilitatea de a vedea și testa produsul înainte sa îl achizitioneze.

    Deposib Expert este importator oficial în România al produselor destinate protecției lemnului marca Bochemit. Acestea se recomand tratamentului lemnului în toate fazele de prelucrare și depozitare. Gama de produse Bochemit cuprinde produse pentru: curățare și dezinfectare reprezentat de produsele Bochemit Antimucegai și Bochemit Plus I; protecție preventiva format din produsele Bchemit Opti F+ și Bochmit Antiflash ignifug; finisare și protecție reprezentat de Bochemit Estetik și Estetik Profi 15 Plus.
    Bochemit Antimucegai este folosit pentru îndepărtarea mucegaiului și a inegririi de pe o multitudine de suprafețe. Acesta poate fi aplicat pe suprafețe precum piatra, marmura, granit, lemn țigla și gresie. Poate fi folosit de asemenea la îndepărtarea mucegaiului de pe pereți, tavane și pardoseli, din jurul chiuvetelor și căzilor. Are acțiune dezinfectanta și poate fi folosit în combaterea virusului SARS CoV - 2.
    Bochemit Plus I se folosește pentru combaterea insectelor din lemnul deja atacat indiferent de gradul de dezvoltarea al acestora ou, larva, nimfa sau insecta adulta. Ploșnița de lemn, gândacii de lemn, moliile de lemn pot avea efecte devastatoare asupra construcțiilor din lemn daca nu sunt îndepărtate la timp și lemnul protejat preventiv.
    Bochemit Opti F+ are scopul de a proteja lemnul pe termen îndelungat împotriva cariilor de lemn, ciupercilor și mucegaiului. Acesta asigura o protecție preventiva la interior aproape nelimitata iar la exterior protecția depășește 10 ani.
    Bochemit Antiflash ignifug este o soluție pentru interior destinata ignifugării lemnului și protejării acestuia împotriva cariilor de lemn și a ciupercilor. I funcție de gradul de ignifugare dorit B sau C soluția se aplica nediluata sau diluata într-un raport de 1:1. Acest tratament reduce răspândirea flăcării și generarea fumului care contribuie în majoritatea cazurilor la pierderea de vieți omenești.
    Bochemit Estetik și Estetik 15 Plus sunt soluții pe baza de ulei destinate protecției împotriva umezeli și razelor ultraviolete care sunt responsabile pentru decolorarea lemnului. Acestea asigura un finisaj elegant și modern lemnului conferindu-i în același timp o protecție îndelungata împotriva elementelor. Cele doua soluții se absorb în lemn și nu formează pelicula pe suprafața acestuia. Conform producătorului Bochemit acestea oferă o protecție de peste 5 ani pentru Bochemit Estetik și de peste 15 ani pentru Bochemit Estetik 15 Plus. 
    Deposib Expert oferă totodată și produse destinate uzului industrial, soluții folosite pentru tratarea lemnului în autoclave sau bazine de imersei precum și aplicarea prin pensulare și pulverizare. Produsele din aceasta categorie sunt destinate tratamentului lemnului destinat construcțiilor indiferent de scopul pentru care se dorește protecția lemnului.
De exemplu Bluestop M este o soluție care este recomandata protecției pe termen scurt a lemului proaspăt debitat  împotriva negririi pe timpul depozitarii sau a transportului pana la următoarea prelucrare.
    QB Profi se folosește la protecția lemnului destinat construcțiilor, precum lemnul destinat structurilor interioare și exterioare, a structurilor de acoperiș precum și alte elemente din lemn folosite în construcții.
Soluția tratament Bochemit Forte Profi este utilizata acolo unde lemnul se afla în contact permanent cu apa sau cu solul fiind ideal pentru garduri, pergole, acoperișuri, stâlpi sau case de vacanta.
    Deposib Expert vine de asemenea în pre-întimpinarea client-iilor care doresc o scara de pod care sa faciliteze accesul la pod sau mansarda. Indiferent dacă aveți nevoie de o scara de lemn, metalica sau cu rezistenta la foc gama de scări Fakro comercializata de către Deposib Expert acoperă toate aceste cerințe. Sunt disponibile diferite dimensiuni cu grosimi ale izolației de la 3 cm pana la 8 cm.

    Pentru cei care doresc să-și transforme podul într-o mansarda locuibila, Deposib Expert le pune la dispoziția client-iilor săi o gama larga de ferestre de mansarda de la producători de renume în acest domeniu, producători precum ar fi Velux, Fakro, Dakea, Roto, Rooflite și Optilight.

    Pentru podurile nelocuibile unde se dorește aerisirea și iluminarea Deposib Expert ofera spre vânzare mai multe modele de ferestre luminatoare care oferă și acces la acoperiș pentru lucrări de întreținere sau curățenie.
An de an ne străduim sa oferim client-iilor noștri servici de calitate și produse la preturi avantajoase, reducerea de 8% pe care Deposib Expert o oferă reflecta acest lucru prin prisma faptului ca îl consideram un angajament fata de clienții noștri de a oferi preturi și servicii competitive.


Write Comment

Livrare rapidă
în 24-48 ore produse stoc

Deschiderea coletului
la livrare

Transport gratuit peste 180 Lei
în toată România

Coletul este asigurat,
livrare cu garanție

CATEGORII RECOMANDATE