Parasolar Promo la 5 Lei
23 Oct

Parasolar Promo la 5 Lei

Times Read: 1846

Cumpără, in perioada 15 Octombrie - 30 Noiembrie 2020, o fereastra de mansarda VELUX cu geam  din 3 foi de sticla, impreuna cu rama de etansare si kit-ul de izolare (EDW / EDS 2000), și primești ruloul exterior parasolar VELUX MHL la 5 lei*!

  

Pachetul promoțional conține:

1. Ferestre de mansardă VELUX cu deschidere manuală, model Standard Plus:

    GLL 1061

    GLL 1061-B

    GLU 0061

    GLU 0061-B

2. Ramele de etanşare individuale cu kit de izolare termică inclus (EDW/ EDS 2000) și/sau rame de etanșare combi EKW/EKS 0021F, potrivite pentru combinația de 2 ferestre de mansardă VELUX pe orizontală + kit de izolare termică (BDX 2000).

3. Rulou exterior parasolar cu operare manuală MHL

*pret fara TVA

Related products

Fereastra de mansarda Velux GLL 1061 Standard Plus - cu maner sus
2.002 LEI1.762 LEI

Noua fereastră de mansardă Standard Plus are acum geam termoizolant altcătuit din 3 foi de sticlă la un preț extrem de atractiv, ceea ce îți va da posibilitatea să păstrezi locuința călduroasă, fără a face compromisuri la calitate. Geamul termoizolant, împreună cu inovatorul sistem izolator ThermoTechnology™ și cu garnitura specială fac conferă acestei ferestre proproietăți izolatoare excelente. Bara de operare unică o recomandă pentru majoritatea înălțimilor de montaj, iar operarea de sus îți dă posibilitatea de a plasa o canapea dedesubt și totodată, să poți deschide fereastra. Pentru mai mult confort, aceasta fereastra poate fi actionata electric si este compatibila cu kitul de control climatic.Pretul specificat mai sus contine si rama de etansare necesara montajului:  Rama de etansare EDW 2000 cu kitul de izolare termica BDX 2000.Kitul de izolare BDX 2000 contine un cadru izolator (B), folie hidroizolatoare (B3)si un jgheab de drenaj (B2). Caracteristici esențiale: Geam termoizolant optimizat din 3 foi de sticlă Ufer 1.1 W/m2K Sistem izolator  Garnitură suplimentară împotriva curentului Rezistență la intemperii Aer proaspăt chiar și cu fereastra închisă Curățare ușoară Montaj rapid al rulourilor originale Extra beneficii:  Geam termoizolant din 3 foi de sticlă Ufer 1.1 W/m2K  Izolare fonică suplimentară..

Adaugă în Coş
Fereastra de mansarda poliuretan Velux GLU 0061 Standard Plus- maner sus
2.332 LEI2.053 LEI

Noua fereastră de mansardă Standard Plus are acum geam termoizolant altcătuit din 3 foi de sticlă la un preț extrem de atractiv, ceea ce îți va da posibilitatea să păstrezi locuința călduroasă, fără a face compromisuri la calitate. Geamul termoizolant, împreună cu inovatorul sistem izolator ThermoTechnology™ și cu garnitura specială fac conferă acestei ferestre proproietăți izolatoare excelente. Bara de operare unică o recomandă pentru majoritatea înălțimilor de montaj, iar operarea de sus îți dă posibilitatea de a plasa o canapea dedesubt și totodată, să poți deschide fereastra. GLU 0061 este fereastra noastră cu miez de lemn învelit în poliuretan, cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă. Este modelul care nu necesită întreținere. Modul unic de construcție al acestui model îi conferă un aspect impecabil, deoarece acoperirea omogenă a poliuretanului duce la un finisaj unitar, fără îmbinări. Modelul este recomandat în special în încăperi umede sau în spații cu exploatare intensă. Pretul specificat mai sus contine si rama de etansare necesara montajului:  Rama de etansare EDW 2000 cu kitul de izolare termica BDX 2000.Kitul de izolare BDX 2000 contine un cadru izolator (B), folie hidroizolatoare (B3)si un jgheab de drenaj (B2). Extra beneficii:  Geam termoizolant din 3 foi de sticlă Ufer 1.1 W/m2K  Izolare fonică suplimentară ..

Adaugă în Coş
Fereastra de mansarda poliuretan Velux GLU 0061 B Standard Plus- maner jos
2.695 LEI2.372 LEI

Noua fereastră de mansardă Standard Plus are acum geam termoizolant altcătuit din 3 foi de sticlă la un preț extrem de atractiv, ceea ce îți va da posibilitatea să păstrezi locuința călduroasă, fără a face compromisuri la calitate. Geamul termoizolant, împreună cu inovatorul sistem izolator ThermoTechnology™ și cu garnitura specială fac conferă acestei ferestre proproietăți izolatoare excelente. Bara de operare unică o recomandă pentru majoritatea înălțimilor de montaj, iar operarea de sus îți dă posibilitatea de a plasa o canapea dedesubt și totodată, să poți deschide fereastra. GLU 0061 este fereastra noastră cu miez de lemn învelit în poliuretan, cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă. Este modelul care nu necesită întreținere. Modul unic de construcție al acestui model îi conferă un aspect impecabil, deoarece acoperirea omogenă a poliuretanului duce la un finisaj unitar, fără îmbinări. Modelul este recomandat în special în încăperi umede sau în spații cu exploatare intensă.Pretul specificat mai sus contine si rama de etansare necesara montajului:  Rama de etansare EDW 2000 cu kitul de izolare termica BDX 2000.Kitul de izolare BDX 2000 contine un cadru izolator (B), folie hidroizolatoare (B3)si un jgheab de drenaj (B2). Extra beneficii: Geam termoizolant din 3 foi de sticlă Ufer 1.1 W/m2K  Izolare fonică suplimentară ..

Adaugă în Coş
Fereastra de mansarda Velux GLL 1061 B Standard Plus - maner jos
2.310 LEI2.033 LEI

Noua fereastră de mansardă Standard Plus are acum geam termoizolant altcătuit din 3 foi de sticlă la un preț extrem de atractiv, ceea ce îți va da posibilitatea să păstrezi locuința călduroasă, fără a face compromisuri la calitate. Geamul termoizolant, împreună cu inovatorul sistem izolator ThermoTechnology™ și cu garnitura specială fac conferă acestei ferestre proproietăți izolatoare excelente. Bara de operare unică o recomandă pentru majoritatea înălțimilor de montaj, iar operarea de sus îți dă posibilitatea de a plasa o canapea dedesubt și totodată, să poți deschide fereastra. Cele doua pozitii de ventilare permit aerisirea incaperii cu fereastra inchisa.Pretul specificat mai sus contine si rama de etansare necesara montajului:  Rama de etansare EDW 2000 cu kitul de izolare termica BDX 2000.Kitul de izolare BDX 2000 contine un cadru izolator (B), folie hidroizolatoare (B3)si un jgheab de drenaj (B2). Caracteristici esențiale: Geam termoizolant optimizat din 3 foi de sticlă Ufer 1.1 W/m2K Sistem izolator  Garnitură suplimentară împotriva curentului Rezistență la intemperii Aer proaspăt chiar și cu fereastra închisă Curățare ușoară Montaj rapid al rulourilor originale Extra beneficii:  Geam termoizolant din 3 foi de sticlă Ufer 1.1 W/m2K  Izolare fonică suplimentară..

Adaugă în Coş

Write Comment

Livrare rapida
max 48 ore produse stoc

Deschiderea coletului
la livrare

Transport gratuit peste 180 Lei
6000 de localitati

Coletul este asigurat,
livrare cu garantie

CATEGORII RECOMANDATE