Promotie extinsa la scarile de pod, mansarda Fakro !!
31 Aug

Promotie extinsa la scarile de pod, mansarda Fakro !!

Datorita cereri foarte mari din partea clienților, am decis sa extindem promoția la scările pentru acces pod sau mansarda din gama Fakro. (vezi modele selectate)

Totodată beneficiați de o reducere suplimentara de 5% la plata cu cardul sau prin transfer bancar.

Nu rata ocazia de a achiziționa unul dintre modelele de scara de pod la un preț imbatabil!


LMK Komfort  este scara de pod mansarda cu cel mai bun raport preț/ calitate atunci când vine vorba de o scara  pentru accesul la podul sau mansarda dumneavoastră.

Construita din metal lucru care conferă un plus de siguranța in utilizarea acesteia împreună cu mânerul de susținere pre montat. Acesta beneficiază totodată de o ușa/panou termoizolatoare vopsita in alb, care are 3,6 cm grosime din care 3 cm este doar izolația. Scara este vopsita electrostatic pentru durabilitate si pentru a putea fi integrata in majoritatea tipurilor de design interior.


LTK Energy si LWT Thermo sunt scări recomandate acolo unde se dorește o foarte buna izolație si pierderi de energie cat mai mici prin partea superioara a încăperii. Acestea beneficiază de garnituri de etanșare periferice suplimentare comparativ cu o scara de pod standard precum si de uși/panou cu o grosimea multa mai mare (6.6 cm pentru  LTK  Energy si 8 cm pentru LWT Thermo). Garniturile periferice au rolul de opri pierderile de căldura la nivelul punctelor de închidere, iar grosimea capacelor au rolul de a crea o bariera împotriva pierderilor de căldura pe suprafața panoului. Construita din lemn de pin lăcuit pentru protecție si durabilitate acest tip de scări este ideal pentru camere locuite sau acolo unde podul casei nu este izolat.

LML Lux este o scara pentru pod sau mansarda recomandata acolo unde se dorește confortul maxim in ceea ce privește accesul la încăperile superioare ale locuinței dumneavoastră. 

De la treptele cu o lățime de 13 cm  cu striați antiderapante (8 cm la scările de pod standard) la deschiderea asistata de către mânerul de susținere, scara de pod mansarda LML Lux este tot ceea ce iți poți dori atunci când vine vorba de utilizarea unei scării. Incluse cu aceasta scara sunt sipca ornamentala metalica perimetrala si sistemul pentru montaj rapid.

Acest tip de scara este ideala pentru accesul frecvent la spatiile de depozitare sau camerele hobby din podul sau mansarda dumneavoastră.


Fakro este o companie care isi are sediul in Polonia si care este lider mondial in producția de scări precum si ferestre de mansarda. Acesta va pune la dispoziție prin partenerul sau Deposib Expert o gama larga de scări de pod, ferestre de mansarda precum si accesorii pentru toate produsele comercializate.
Adaugă un Comentariu

Expediere rapidă
în 24-48 ore produse stoc

Deschiderea coletului
la livrare

Transport gratuit peste 180 Lei
în toată România

Coletul este asigurat,
livrare cu garanție

CATEGORII RECOMANDATE