Promotie Velux "Te racoresti si bani primesti!"
19 Aug

Promotie Velux "Te racoresti si bani primesti!"

Times Read: 1833

Răcoarea este o senzație pe care o căutăm cu toții pe timpul verii. Găsim răcoare într-o cupă de înghețată, într-un pahar cu apă rece, într-o bălăceală la piscină sau într-o ploaie de vară. Deși aceste activități sunt extrem de plăcute, și nu ar trebui să renunțăm la ele, răcoarea obținută astfel este temporară, nu-i așa?

Dar cum ar fi să simțim răcoarea pe timp îndelungat chiar la noi acasă?  Există soluția! Roletele exterioare VELUX ce oferă, pe lângă alte beneficii suplimentare pe întreaga durată a anului, un plus de răcoare în locul cel mai iubit de tine – ACASĂ!

De aceea, lansăm campania promoțională „Te răcorești și bani primești!”

Acum ai soluția perfectă pentru o vară răcoroasă ce vine alături de un cadou! 

Cumpără în perioada 3-31 august 2020 oricare dintre modelele de rolete exterioare VELUX și primești înapoi până la 200 lei. 

VELUX România oferă premii în bani, clienților care achiziționează în perioada 3-31 august 2020, rolete exterioare economice, electrice și/sau solare VELUX, după cum urmează:

200 lei - pentru achiziționarea unei rolete exterioare solare SSL

150 lei - pentru achiziționarea unei rolete exterioare economice SSS sau a uneia electrice SML 

Premiile vor fi oferite în bani. De aceea, beneficiarii premiilor vor trebui să trimită organizatorului VELUX România, toate informațiile necesare pentru virarea banilor, completând formularul de mai jos.
Related products

Roleta exterioara Velux SML - actionare electrica
1.486 LEI

Rolete exterioare Velux SML protejaza impotriva caldurii solare, izoleaza termic in sezonul rece, izoleaza fonic si ofera posibilitatea obturarii complete a luminii. Sunt actionate electric.Caracteristici:- sunt varianta electrica a roletelor exterioare SHL- se pot combina cu toate tipurile de rulouri interioare şi cu plasa împotriva insectelor. - pentru a aduce culoare în interiorul mansardei, alegeti si un rulou ce se monteaza la interior.- solutie ideala pentru ferestrele electrice INTEGRA®- operare cu telecomanda ce acţionează motorul electric- profil exterior elegant care se integreaza perfect pe acoperis- tehnologia io-homecontrol® permite programarea deschiderii/inchiderii roletei la orele dorite- pentru instalare la ferestre operate manual se va achizitiona si un sistem de operare electrica, model KUX 110- reduce caldura cu pana la 95%- imbunatateste izolatia termica cu pana la 27%Se aduce doar pe baza de precomanda, termen de livrare: 23 zile lucratoareCulori:Unde găsesc modelul și dimensiunea ferestrei mele?1Deschide fereastra și vei găsi codul de mărime pe plăcuța de identificare situată pe partea superioară a cercevelei.2Plăcuța de identificare diferă în funcție de modelul ferestrei de mansardă VELUX. Plăcuța trebuie să fie similară cu unul dintre modelele de mai jos. Găsește-o și identifică codul ferestrei tale...

Adaugă în Coş
Roleta exterioara Velux SSL - cu motor solar
2.293 LEI

Roletele exterioare VELUX SSL protejaza impotriva caldurii solare, izoleaza termic in sezonul rece, izoleaza fonic si ofera posibilitatea obturarii complete a luminii. Sunt actionate electric si sunt independente energetic datorita acumulatorului care se incarca cu ajutorul unui panou fotovoltaic.Caracteristici :- sunt varianta cu motor solar a roletelor exterioare SML- solutie ideala pentru ferestre manuale- operare cu telecomanda ce actioneaza motorul solar- profil exterior elegant care se integreaza perfect pe acoperis- nu necesita curent electric, fiind alimentat direct de energia solara, chiar si atunci cand este innorat- reduce căldura cu până la 95%- imbunatateste izolatia termica cu pana la 27%Se aduce doar pe baza de precomanda, termen de livrare: 23 zile lucratoareCulori:Unde găsesc modelul și dimensiunea ferestrei mele?1Deschide fereastra și vei găsi codul de mărime pe plăcuța de identificare situată pe partea superioară a cercevelei.2Plăcuța de identificare diferă în funcție de modelul ferestrei de mansardă VELUX. Plăcuța trebuie să fie similară cu unul dintre modelele de mai jos. Găsește-o și identifică codul ferestrei tale...

Adaugă în Coş
Roleta exterioara economica Velux SSS - cu motor solar
1.338 LEI

Roleta exterioara economica VELUX ofera o protectie eficienta impotriva caldurii, mentinand o atmosfera racoroasa in zilele calduroase. Materialul special din care este fabricata ofera totodata un efect foarte bun de intunecare pentru ca sa te poti odihni bine in timpul nopti. Designul sau contemporan se integreaza perfect, elegant in linia acoperisului. Roleta vine cu un intrerupator presetat fara fir, pentru operare usoara si pentru un motaj rapid si usor.Caracteristici:- protejeaza de caldura- izoleaza termic- efect de intunecare- material rezistent, durabil, design elegant- actionare solaraSe aduce doar pe baza de precomanda, termen de livrare: 23 zile lucratoareUnde găsesc modelul și dimensiunea ferestrei mele?1Deschide fereastra și vei găsi codul de mărime pe plăcuța de identificare situată pe partea superioară a cercevelei.2Plăcuța de identificare diferă în funcție de modelul ferestrei de mansardă VELUX. Plăcuța trebuie să fie similară cu unul dintre modelele de mai jos. Găsește-o și identifică codul ferestrei tale...

Adaugă în Coş

Write Comment

Livrare rapida
max 48 ore produse stoc

Deschiderea coletului
la livrare

Transport gratuit peste 130 Lei
6000 de localitati

Coletul este asigurat,
livrare cu garantie

CATEGORII RECOMANDATE