Scari acces pod Fakro
16 Jul

Scari acces pod Fakro

Times Read: 1821

Deposib este distribuitor autorizat al produselor Fakro in Romania. Produsele Fakro pot fi comandate online pe www.deposib.ro  - ferestre de mansarda, scari pod, ferestre acoperis terasa, luminatoare pod, folii acoperis, tuneluri solare.

 

Scara pod Fakro poate fi din lemn sau metal, cu rezistenta la foc sau superizolate.

Fakro este cel mai mare producator din Europa de scari de pod si lider in vanzarea acestora. Scarile din lemn se produc pe 16 dimensiuni, iar scarile metalice de pod, tip pantograf, se produc pe 5 dimensiuni. Vezi dimensiuni si modele scari pe www.deposib.ro la sectiunea sacara pod mansarda.

Scara pod retractabila de la Fakro este folosita pentru acces facil la o incapere din mansarda sau podul locuintei.Scara pod de lemn Fakro.

Scara de pod Fakro poate fi dotata cu maner de sustinere, usa pod vopsita alb, amortizor cu gaz pentru o operare mai usoara a scarii, mansoane de cauciuc la baza scarii, izolatie de minum 3 cm in chepeng si maxim 8 cm pentru scara Thermo.Scara pod se preteaza pentru o inaltime maxima de 2,8 m a incaperii, pentru inaltimi mai mari se produc scari de pod din lemn de 3,05 m si scari de pod de metal pana la 3,3 m.

Scara pod sau de mansarda Optistep este varianata economica produsa de catre Fakro in aceeasi fabrica, dar cu elemente usor subtiate pentru a se putea obtine scari cu pret redus.

Pentru scarile de mansarda Fakro si Optistep se pot comanda o gama larga de accesorii de pe www.deposib.ro la sectiunea accesorii.

Si aici putem enumera sipca ornamentala LXL PVC pentru o inchidere a scarii mai aspectuasa, kit de montaj rapid pentru un montaj al scarii mai simplu, trapa superioara de pod pentru o etansare mai ridicata, etc.

Write Comment

Livrare rapida
max 48 ore produse stoc

Deschiderea coletului
la livrare

Transport gratuit peste 180 Lei
6000 de localitati

Coletul este asigurat,
livrare cu garantie

CATEGORII RECOMANDATE