Soluțiile pentru tratarea lemnului Bochemit
31 Jul

Soluțiile pentru tratarea lemnului Bochemit

Times Read: 3702

 Protecția și îngrijirea lemnului reprezintă misiuni de bifat atât înainte ca acesta să fie utilizat în diverse construcții și amenajări, cât și ulterior acestor operațiuni. După cum spune o regulă general valabilă, prevenția este mai bună decât tratamentul - acest principiu se aplică și la lemn. Combaterea atacurilor de diverse tipuri asupra lemnului este cu mult mai costisitoare decât acțiunile cu caracter preventiv ce pot fi intreprinse de Dvs.

Ce poate fi făcut pentru ca lemnul să reziste, să treacă testul timpului și să își păstreze caracteristicile o perioadă cât mai îndelungată? Câteva răspunsuri în acest sens va oferim prin gama de produse ce vizează tratarea și protecția lemnului care poate fi găsite pe: www.deposib.ro.

 Bochemit Antimucegai care curata mucegaiul de pe orice suprafata.Curata lemnul innegrit de razele Ultra Violete si intemperii(ploi, inghet dezghet). Solutia antimucegai de la Bochemit se poate comanda la ambalaje de 0,5 L si 5 Kg . 

Bochemit Plus I este un produs destinat eradicarii insectelor daunatoare din lemnul atacat. Bochemit plus I este eficient in eliminarea cariilor din lemn, a carabusilor de lemn si a tuturor insectelor aflate in diferite stadii de dezvoltare( ou, larva, nimfa, adult)Este cel mai eficient produs anticarii de pe piata.Bochemit Plus I se comercializeaza ambalat in caistre de plastic la 1Kg si 5 Kg sub forma concentrata fiind necesara

diluarea cu 9 parti de apa.
Bochemit Opti F este o solutie profesionala concentrata care se foloseste in tratamentul lemnului nou cu scopul de a preveni aparitia ciupercilor de lemn(fungi), previne aparitia cariilor de lemn si a carabusilor(anticarii). Bochemit Opti F este o substanta concentrata care poate fi aplicata prin stropire pe lemn de brad, pin, stejar etc.Bochemit Opti F este o solutie care aplicata pe lemn protejeaza timp de 10 ani la exterior impotriva intemperiilor.
 Bochemit Antiflash este singura solutie de ignifugare de pe Piata din Romania care corespunde standardului European EN135011 si clasei de rezistenta la foc B S1 D0 sau C S1 Do. Solutia de ignifugare Bochemit Antiflash este de tip 3 in 1 si protejeaza lemnul impotriva cariilor de lemn si a fungilor(ciuperci lemn). 

Bochemit Forte Profi este un produs concentrat cu uz industrial folosit pentru tratarea lemnului care intra in contact direct cu pamantul si cu apa. Bochemit Forte Profi poate fi folosit in tratamentul acoperisurilor din lemn acoperita cu sindrila sau sita.Ca si lucrari de referinta avem Biserica din Breb Maramures cu cel mai vechi turn de biserica din Romania si Biserica din Valari Hunedoara.La ambele biserici a fost tratat lemnul exterior al acoperisului, prin imersare pentru a oferii protectie pentru 15 ani la tot ce inseamna intemperii( zapada, inghet-dezghet, ploi, UV, etc.) 

Bochemit QB Profi este o solutie concentrata folosita pentru tratamentul lemnului in special de catre producatorii de case de lemn. Bochemit QB Profi face protectie lemn impotriva insectelor si ciupercilor.Solutia se poate aplica prin pulverizare, imersare si vacuum.
Bochemit Bluestop este un conservant pentru lemnul proaspat debitat care este foarte umed. Bochemit Bluestop este o solutie care se aplica prin pulverizare pe lemn ud si ofera o protectie pentru aproximativ 3 luni impotriva innegririi lemnului.

Bochemit Estetik este un ulei protector pentru lemn cu rol de colorare a fibrei lemnului.Bochemit Estetik coloreaza lemnul in urmatoarele nuante: Pin, Mahon, Castan, Palisandru si Nuc.Baitul de lemn Bochemit Estetick ofera cel mai bun tratament pentru lemn daca este folosit in combinatie cu solutia de tratare preventiva Bochemit Opti F sau Bochemit Qb Profi.Write Comment

Livrare rapida
max 48 ore produse stoc

Deschiderea coletului
la livrare

Transport gratuit peste 180 Lei
6000 de localitati

Coletul este asigurat,
livrare cu garantie

CATEGORII RECOMANDATE