Tipuri de clapete de aerare
10 Aug

Tipuri de clapete de aerare

Times Read: 893

Având în vedere etanşeitatea tâmplăriei utilizate, în construcţiile moderne pot apărea probleme de ventilaţie necorespunzătoare

care, la rândul lor, pot provoca formarea condensului în cameră. În scopul reducerii acestui fenomen, ferestrele de mansardă Fakro sunt dotate cu diferite tipuri de clapete de aerare.


Automatyczny nawiewnik V40PClapeta de aerare automată V40P
Poziționată în partea superioară a tocului. Are un debit de până la 49m3/h (în funcție de lățimea ferestrei) la o diferență de presiune de 10Pa. Prin debitul autoreglabil se asigură un microclimat sănătos și o cantitate optimă de aer proaspăt în încăpere, cu cheltuieli minime (deoarece reduce pierderile de căldură).
Wydajny nawiewnik V35Clapeta de aerare V35
Poziționată în partea superioară a tocului. Permite reglarea manuală a fluxului de aer. Când este complet deschisă, aceasta permite pătrunderea aerului proaspăt cu un debit de până la 41m3/h la o diferență de presiune de 10Pa, depinzând de lățimea ferestrei. Umiditatea aerului din interiorul încăperii este redusă în mod eficient, limitându-se astfel și fenomenul de condens.
Tipuri de clapete de aerare

Clapeta de aerare V10 
 Poziționată în partea superioară a tocului, clapeta V10 oferă posibilitatea reglării manuale a fluxului de aer. Când este complet deschisă, permite pătrunderea aerului proaspăt cu un debit de până la 9m3/h, la o diferență de presiune de 10Pa. Clapeta de aerare V10 ar trebui folosită numai în spații în care ventilația gravitațională funcționează eficient.

Related products

Fereastra mansarda + rama Fakro standard FTS-V U2
1.630 LEI1.386 LEI

 Fereastra Fakro FTS-V U2 standard este cea mai agreată soluţie din gama ferestrelor de mansardă.  Clapeta de aerare automata V10 este montată în tocul ferestrei si face ca suprafaţa vitrată să fie cu până la 6% mai mare în comparaţie cu alte ferestre de mansardă cu dimensiuni similare, fapt ce asigură iluminarea mai bună a încăperilor .Datorită construcţiei speciale (balamalele sunt amplasate la jumătatea înălţimii ferestrei), cerceveaua poate fi fixată în poziţie deschis sau poate fi rotită cu 180°, în vederea curăţării părţii exterioare a geamului.Rama de etansare inclusa in pret .Opţional se poate achizitiona  şi  Kit izolare termica Fakro XDPCaractersitici:- clapeta automata de aerare V10- geam termopan unicameral U2 cu gaz argon cu coeficientul de transmitanta Uw = 1,1W/m2K- coeficientul de izolare pe intreaga fereastra este de Uw = 1,3W/m2K - lemn pin de cea mai bună calitate,  impregnat cu fungicid în vid, apoi lăcuit cu un strat de lac acrilic,- mâner de acţionare gama „Standard” montat în partea de jos a ferestrei, (asigură şi blocarea în două poziţii de întredeschis),- montajul se face împreună cu rama de etanşare, pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 90°,- ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite într-o gamă largă de modele şi culori ,- garanţie 10 ani ,- garantie 20 ani pe panoul de termopan ,- garantie pe viata pentru sticla exterioara la spargere la grindina . ..

Adaugă în Coş
Fereastra mansarda + rama Fakro premium FTP-V U3
1.915 LEI1.628 LEI

Ferestre FTP-V U3 sunt ferestre bine echipate. Lemn lăcuit în două straturi, sistemul de 3 garnituri de etanşare şi clapeta de ventilaţie V40P cu reglare automată a debitului de aer. Rama de etansare inclusă in pret.Opţional se poate achizitiona  şi  Kit izolare termica Fakro XDPClapeta de aerare V40P din dotarea ferestrelor de mansardă FAKRO asigură un flux constant de aer proaspăt chiar şi atunci când ferestrele sunt închise. Se poate monta opţional clapeta de aerare higrocontrol. Clapeta de aerare montată în tocul ferestrei face ca suprafaţa vitrată să fie cu până la 6% mai mare în comparaţie cu alte ferestre de mansardă cu dimensiuni similare, fapt ce asigură iluminarea mai bună a încăperilor. Datorită construcţiei speciale (balamalele sunt amplasate la jumătatea înălţimii ferestrei), cerceveaua poate fi fixată în poziţie deschis sau poate fi rotită cu 180°, în vederea curăţării părţii exterioare a geamului. Mânerul de acţionare gama „Elegant” montat în partea de jos a ferestrei, asigură şi blocarea în două poziţii de întredeschis.- lemn de pin de cea mai bună calitate, impregnat cu fungicid în vid, apoi lăcuit în două straturi cu lac acrilic;- sistem antiefractie topSafe;- mâner de acţionare gama „Elegant” montat în partea de jos a ferestrei (asigură şi blocarea în două poziţii de întredeschis);- montajul se face împreună cu rama de etanşare pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 90°;- ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite într-o gamă largă de modele şi culori;- garanţie 10 ani pentru intreaga fereastra- garantie 20 ani pentru panelul de termopan- garantie pe viata pentru sticla exterioara la spargere la grindinaImaginile produselor sunt cu titlu de prezentare...

Adaugă în Coş
Fereastra mansarda baie Fakro PTP-V U3 - rama etansare inclusa
2.090 LEI1.777 LEI

  Ferestrele Fakro PTP-V U3 sunt ferestre de mansarda cu articulare mediană, cu profile din PVC de culoare albă, de tip unicameral, întărite cu profile U din oţel galvanizat. Această construcţie asigură o bună stabilitate şi previne deformarea profilelor în timpul utilizării. Sunt tot mai utilizate şi în încăperi cu alte destinaţii deoarece sunt foarte rezistente la coroziune şi factorii de mediu, nu absorb umezeala şi necesită întreţinere minimă.Ferestre de mansardă din PVC  create, in mod special pentru încăperile cu nivel ridicat de umiditate (băi, bucătării, piscine) .Rama de etanşare inclusă in preţ.Opţional se poate achiziţiona  şi  Kit izolare termica Fakro XDPCaracteristici:- fabricate din profile PVC de culoare albă (RAL 9010), cu miez metalic,- sistemul topSafe de consolidare antiefractie, - clapeta de aerare V35 cu debit de pana la 41m3/ora,- mâner de operare în culoare albă din gama „Elegant”, montat în partea inferioară,  (asigură şi blocarea în două poziţii de întredeschis),- gama largă de accesorii exterioare şi interioare este identică cu cea a ferestrelor din lemn, - montajul se face pe acoperişuri cu panta cuprinsă intre 15° şi 90° împreună cu aceleaşi rame de etanşare ca şi la ferestrele din lemn,- în partea de jos colţarele pentru montaj sunt instalate din fabricaţie, în rest, montajul ferestrei din PVC nu diferă de montajul ferestrei din lemn obişnuite- culoarea de baza este alba, RAL 9010, la comanda sunt diponibile şi variantele ,,stejar auriu"(PTP-V/GO), şi ,,pin natural"(PTP-V/PI)- garanţie 10 ani pe intreaga fereastra- garantie 20 ani pe panoul de termopan- garantie pe viată pentru sticla exterioară la spargere la grindină      ..

Adaugă în Coş

Write Comment

Livrare rapida
max 48 ore produse stoc

Deschiderea coletului
la livrare

Transport gratuit peste 180 Lei
6000 de localitati

Coletul este asigurat,
livrare cu garantie

CATEGORII RECOMANDATE